Surpriza și mai mare nu e înscrierea în competiții a patru echipe care se luptă pe titlul de „adevărata” Rapid, ci faptul că CS Dinamo și-a înscris o echipă în ultimul eșalon!

Până acum, CS Dinamo avea doar echipe de juniori, dar acum are și de seniori. Și acum se naște întrebarea: care e clona? Dinamo din Liga 1 sau Dinamo din Liga 5? Dacă George Boroi, președintele CS Steaua, și juristul Florin Talpan, cei care au pornit războiul la Steaua își respectau promisiunea și înscriau o echipă în Liga 5 (au trecut deja doi ani, și totul a rămas la stadiul de vorbă-n vânt), în Liga 5 au fi avut Steaua, Dinamo și Rapid.

AMFB a publicat pe site-ul oficial programul campionatului Liga 5, competiție în care s-au înscris 20 de echipe. Acestea au fost împărțite în două serii după cum urmează:

Seria 1: CS Sport Team, CS Milanneto, Progresul Spartac 1944 II, AS Power Team, AS Benfica Noua Generație, ASTC Champion, AFC Vis de București, CS CFR Mișcare, AS Atletico, AS Tracțiunea

Seria 2: ASF Frația II, AFC Rapid București, ACS Unirea Dobroești, CS Dinamo, CS Pantelimon, AS Tricolor II, FC Asalt, Rapid SSC, VK Soccer, CS Cadet
În programul Seriei a 2-a, meciurile tari abundă. În etapa a doua, pe 9 septembrie se joacă primul „derby rapidist”: AFC Rapid – Rapid SSC. În etapa a 7-a, pe 14 octombrie, se va juca CS Dinamo – AFC Rapid. În ultima etapă a turului, pe 28 octombrie, se joacă Rapid SSC – CS Dinamo.

Urmărește-ne pe Google News