Eroare Marcos Antonio, gol Tănase

– Presiune mare pe fundașul rapidist Rui Duarte. Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat sâmbătă noapte, la Fanatik Show, de la Digisport, că Dinu Gheorghe, fostul președinte al feroviarilor, l-a întrebat dacă nu cumva vrea să-l determine pe portughez să joace ”pentru echipa din Ghencea”, mai pe șleau să fie ”blat”. ”Vamă”, acum șef la Astra Ploiești, a afirmat că sunt ”tâmpenii și minciuni ale unui cioban care se crede doctor în fotbal”.
– Libertatea i-a suprins în această săptămână pe Dani Coman, portarul Rapidului, și pe Narcis Răducan, managerul sportiv al Stelei, bându-și cafeaua împreună. „Întâlnirea a fost acum 10 zile, iar eu eram în cafenea cu Iliev şi cu Nikolici. Întâmplător l-am văzut pe Coman în local şi m-am dus doar să-l salut. Nu are sens să se facă astfel de speculaţii pe seama lui Dani. El este un fotbalist cu adevărat profesionist”, a explicat Narcis.
Min. 20. După un start controlat ușor de Steaua, Rapidul a echilibrat meciul. Nu a apărut, însă, nici o fază de poartă.
Min. 23. Bicfalvi intră riscant la Surdu. Scapă de al doilea ”galben”, care ar fi însemnat eliminarea.
Min. 26. Alexa încasează și el un cartonaș galben.
Min. 29. După o ezitare a stoperului brazilian Marcos Antonio, fotbalist dorit de Dan Petrescu în Rusia, la Kuban Krasnodar, care a respins defectuos, Tănase a preluat în 8 metri și l-a învins pe Coman cu un șut pe jos, lângă bară: 0-1, la prima fază de poartă!

Gafă Bourceanu, reușită Nicolae Grigore

Min. 33. Bourceanu pierde un balon într-o zonă periculoasă, Grigore trage plasat, Tătărușanu nu mai poate ajunge balonul: 1-1! Două erori, două goluri!
Min. 37. Uriașă ocazie Mihai Costea, înlocuitorul golgheterului Rusescu. Prrofită de o altă gafă a lui M. Antonio, care a degajat în Tatu, mingea a ricoșat la oltean, însă, singur cu Dani Coman, ”Nilă” nu l-a putut bate pe acesta!
Pauză: 1-1!

Stoichiță, cu telefonul pe bancă!

A început repriza a doua.
Min. 60. Camerele postului DigiSport, cel care transmite meciul, îl suprind pe Stoichiță vorbind la telefon. O discuta cu patronul care nu e la stadion?
Min. 62. Ocazie mare pentru Rapid: reluare Surdu, scoate Tătărușanu.
Min. 64. Iese Mihai Costea, intră Tibi Bălan. O fi de la Gigi? Tatu trece vârf.
Min. 72. Iese Surdu, intră Teixeira.
Min. 74. Iese Chipciu, intră Rusescu.
Nicolae Grigore, marcatorul rapidist, s-a accidentat.
Min. 76. Iese Grigore, intră Mihai Roman.
Min. 78. La doar șase de la momentul în care a intrat pe teren, Teixeira e ”îngălbenit”!
Min. 80. Catonaș galben Latovlevici!
Min. 81. Iese Deac, intră Pancu.
Un act secund modest, cu o singură ocazie, semnată de Surdu. Egalul nu ajută pe nimeni. Poate pe CFR Cluj și pe FC Vaslui!
Min. 86. Rapidiștii cer penalty, la un presupus henț al lui Bicfalvi în propriul careu, însă arbitrul ceh Zelinka nu suflă nimic!
Min. 86. Iese Tănase, intră Pârvulescu.
Min. 87. ”Galben” și pentru Tătărușanu.
Trei minute de prelungire. Ne pregătim de a patra remiză din ultimele șapte partide din Giulești.
Final de meci modest: 1-1!

Urmărește-ne pe Google News