Libertatea: Vi s-a propus plătirea salariului în tranşe?
Mihai Roman: Nimeni nu a vorbit cu noi, nu am fost anunţaţi despre aşa ceva. Noi acum am intrat în cantonament pentru meciul cu Oţelul, ne antrenăm, încercăm să ne facem treaba cât mai bine, să adunăm cât mai multe puncte. Legat de viitorul Rapidului nu ne spune nimeni nimic.
Ţi-ai depus memoriu la LPF?
Deocamdată nu. Aştept să treacă ultimele meciuri din acest an şi apoi este posibil să fac plângere la LPF. Dacă nu ni se dau banii, îmi voi depune memoriu pentru că am ajuns la capătul răbdării. Aşa ceva nu se poate, au trecut cinci luni de când nu s-au mai plătit salariile! Ar fi bine să ne fie virate restanţele, mai ales că vin Sărbătorile.

Mai bine nu se juca meciul cu Oţelul

Aveţi de gând să intraţi în grevă?
Nu am discutat aşa ceva şi nici nu cred că are cineva de gând să facă grevă. Intrăm pe teren, jucăm şi încercăm să nu ne mai gândim la problemele financiare de la club.
Era mai bine să nu se joace aceste trei etape din retur acum?
Ţinând cont de situaţia cu care se confruntă Rapidul, cred că era mai bine să nu mai jucăm. Dar, pentru că aşa a fost făcut programul, nu ne putem sustrage. Vom evolua cât de bine putem cu Oţelul, apoi cu Iaşiul şi sper să facem maximum de puncte din ultimele două etape ce se vor disputa în acest an.

Urmărește-ne pe Google News