MM: «Critică din prostie»

Mihai Stoica a ripostat imediat pe Facebook: “Felicitări lui Reghe şi staffului său, au pregătit meciul impecabil, deşi au avut o zi în minus faţă de echipa lui Bruno Labbadia şi treFreddy Bobici (ai auzit de băieţii ăştia, dragă tătic al secundului de la Vaslui City?). Mă bucur că reuşim să transformăm răutatea unora în energie pozitivă. N-o să înţeleagă cei care ne critică din prostie şi invidie ce valoare are VfB Stuttgart”. Riposta generalului Iordănescu a venit imediat: “Să ştie că eu şi tot familionul meu suntem stelişti sută la sută! În plus, el nu va putea egala niciodată în viaţa lui ce am realizat eu ca jucător şi ca antrenor la Steaua. Nu vreau să mai vorbesc despre managerul Stelei. Din punctul meu de vedere, este mărunţiş”. Iordănescu a obţinut cu Steaua două titluri şi patru Cupe, ca jucător, şi patru titluri, două Cupe, o Supercupă a Europei şi o Cupă a Campionilor Europeni, ca antrenor.

Copenhaga, victorie cu Molde

În celălalt meci al grupei E din Liga Europa, FC Copen- haga (Danemarca), pe care managerul Stelei, Mihai Stoica, o consideră favorită la calificare s-a impus, pe propriul teren, cu 2-1 (1-1) în faţa formaţiei norvegiene Molde. Pentru gazde au marcat Claudemir (20) şi Cornelius (74), în timp ce pentru oaspeţi a punctat Diouf (45+1). Primul gol al danezilor a fost înscris dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

Arbitrul Ovidiu Haţegan a anulat trei goluri lui Tottenham Hotspur

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a urmărit din tribune partida Tottenham – Lazio, scor 0-0, din prima etapă din Grupa J a Ligii Europa, condusă de o brigadă din România, care l-a avut la centru pe Ovidiu Haţegan. Arbitrul din Arad i-a scos din sărite pe londonezi, după ce le-a anulat trei goluri, două pentru poziţii afară din joc şi unul pentru fault în atac. Toate deciziile luate au fost la limită. Haţegan a fost pus la zid de antrenorul lui Tottenham, Andre Villas-Boas: “Am reuşit să băgăm mingea în plasă de trei ori, dar greşelile arbitrului nu ne-au dat ceea ce meritam”.

«Ruse» are o contuzie

Raul Rusescu a ieşit de la vestiare desculţ şi călcând greu, după ce, în finalul meciului de la Stuttgart, a evoluat într-un picior. Atacantul Stelei a fost diagnosticat cu o contuzie mai puternică, aşa că, în mod normal, jucătorul ar putea fi apt pentru derby-ul de luni, cu Rapid, de pe Arena Naţională.

Urmărește-ne pe Google News