După ce Procurorul a criticat numirea lui ”Guriță” la cârma tricolorilor, timișoreanul l-a convocat la o discuție pe fostul oficial.

”N-am vrut să vorbesc despre întâlnirea pe care mi-a provocat-o cu lașitate. Adevărul este că a pus un apropiat să-mi fixeze momentul. Și n-a fost de la bărbat la bărbat, ci ca de la copil rebel la părinte înțelegător, chiar iertător. Nu putea să fie decât ridicol! Mi-a reproșat că nu-l vreau și eu la națională. Deci ar mai fi și alții. Eu i-am răspuns simplu, cu propriile sale argumente. Păi, el a spus că n-are experiență pentru așa ceva. Și bine a făcut, pentru că postul de selecționer este de Academia Fotbalului, și eu cred că nu e încă pregătit pentru așa ceva”, a dezvăluit Cornel Dinu, pentru gsp.ro.

Dialogul n-a fost deloc plăcut, susține același Dinu: ”Au urmat niște invective penibile pe fondul pe care-l cunoșteam, de primitivism coleric. Nu puteam să-i răspund decât cu un zâmbet iertător și ca orice laș n-a mai așteptat o replică, spălând putina pe care o provocase. Cum a făcut și cu Silvășan în 2011. La o partidă Poli Timișoara – Gaz Metan s-a dus singur în vestiar și l-a lovit pe Silvășan cu ceva contondent în tâmplă, după ce au fost eliminați amândoi în timpul jocului”, a mai zis Dinu, pentru sursa citată.

Dinu a dat citate din Radu Cosașu: ”«Imbecilii nu pot fi umiliți!»”, apoi încercat să-l mai umilească o dată pe Contra: ”«Vulturii nu se hrănesc cu muște»”. 

Nici Contra nu a rămas dator. ”Se pare că acel dialog de la bărbat la bărbat s-a transformat în ură din partea acestui om. Nu vreau să-i răspund și nu-mi doresc să intru în conflict cu nimeni. Respect pe toată lumea, iar când sunt critici la obiect, le poţi accepta. Dar n-au cum să te afecteze lucruri care n-au nimic de-a face cu realitatea. Dacă domnul Dinu crede că am stricat ceva la Dinamo, să se ducă dânsul să repare!”, a declarat Contra pentru Gazeta Sporturilor.

Dinu i-a fost antrenor lui Contra la Dinamo, în 1998-1999, înainte ca timișoreanul să se transfere la Deportivo Alaves.

Urmărește-ne pe Google News