0-2 cu Israel, 2-3 cu Ucraina şi 0-1 cu Macedonia: acesta este bilanţul naţionalei României anul acesta. În ciuda celor trei înfrângeri consecutive, selecţionerul se ţine tare pe poziţie. “Nu am lucruri pe care să mi le reproşez!”, a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu acordat celui mai recent număr al revistei “Eurosport”.

Se consideră învingător

“Când ai făcut o greşeală, înveţi din ea, încerci să n-o repeţi şi să nu te mai gândeşti la ce a fost. Învingătorii, oamenii de succes, ştiu să treacă repede peste greşeli, peste eşecuri, de aceea şi sunt nişte oameni de succes”, a continuat să răspundă selecţionerul, întrebat fiind ce-şi reproşează că nu a făcut de când a preluat naţionala. Mai mult decât atât, Răzvan Lucescu rămâne la fel de optimist în privinţa şanselor de calificare la Euro 2012.

“Dacă vrei cu adevărat ceva, dacă eşti concentrat sută la sută, de cele mai multe ori reuşeşti ce ţi-a propus”, a mai afirmat antrenorul tricolorilor.

Tănase – lăudat, Gigi – criticat

Chiar dacă Gigi Becali l-a lăudat pentru decizia de a nu-l mai convoca pe Mutu, Răzvan Lucescu nu s-a sfiit să-l critice pe patronul Stelei: “Tănase e talentat. Cu el s-a greşit încă de când a venit la Steaua, în sensul că, începând cu patronul, prin declaraţiile pe care acesta le-a dat, s-a pus multă presiune pe el”.

Chivu s-a accidentat şi a plecat acasă

Cristi Chivu (29 de ani) nu a participat la antrenamentul de ieri, din Austria, din cauza unei accidentări uşoare la piciorul stâng, şi a părăsit cantonamentul naţionalei pentru a se alătura familiei, în Italia. Cristi, care a jucat 3 meciuri în 10 zile, îşi va petrece vacanţa în Caraibe, locaţie aleasă de Adelina, soţia sa.

Urmărește-ne pe Google News