Politicos – în fond, ce rău poate să îi producă o revistă de femei?! -, Răzvan, portar şi vicepreşedinte la clubul Rapid, a acceptat provocarea celui mai bun produs glossy de pe piaţă, Unica, de a fi protagonistul rubricii lunare “În pat cu…”. Însă, la sediul Mobexpert, locaţia aleasă, lui Lucescu junior i s-a înscenat o mare farsă! Mara Stroe urma să se afle în pat cu un bărbat bine, Răzvan, iar camerele ascunse de la emisiunea de la Antena 1, “Cacealmaua”, urmau să filmeze reacţiile stingherite ale vedetei în momentul în care în zonă apărea aşa-zisul prieten al fetei, un munte de om.

Îmbrăcat în pijama «sovietică», cu pantaloni cu sfoară

Fotograful Unica urma să le ceară Marei şi lui Răzvan atitudini din ce în ce mai tandre, pentru ca pe antrenor să-l treacă năduşelile, iar “Cacealmaua” să filmeze totul!

Ha-ha-ha! După câteva ezitări fireşti, Răzvan a intrat în pielea personajului. A îmbrăcat o pijama de la ajutoarele sovietice, din cele ale căror pantaloni se leagă cu sfoară. După “tandreţuri”, a urmat punctul culminant al “şedinţei foto”: intervine “prietenul” Marei, care face vraişte patul şi “iubiţeii”. Îi ia la treipăzeşte, cerându-le socoteală! Tensiune, sudoare, puţini nervi. Totul s-a detensionat când au apărut realizatorii cu tortul oferit protagoniştilor.

Şampanie, lumânări şi petale de trandafiri

La interviul ce a urmat, “pe bune”, Răzvan a fost relaxat. A dezvăluit o lume nouă, neştiută. E căsătorit cu Ana Maria din 1990, sunt împreună din 1989. Intervine rutina în dormitor? “Îmi iubesc soţia la disperare. Şi ea îmi face cele mai interesante surprize. Odată, eram de două săptămâni în cantonament şi, când m-am întors acasă, am găsit obloanele trase. Lumânări, o sticlă de şampanie în frapieră, tartine cu icre şi petale de trandafiri. Ea stătea picior peste picior şi era îmbrăcată într-o rochie de seară foarte sexy”, povesteşte Răzvan. Şi ce a urmat? “E bine ca fiecare să-şi închipuie ce vrea”.

Ana Maria, femeia care îl face să trăiască 100%

Răzvan, fotbalistul, dar, mai cu seamă, Răzvan la 33 de ani, la oricât, azi rămâne bărbatul pentru care fetele vin la stadion. E foarte îndrăgostit şi foarte… căsătorit. Cum rezistă avansurilor? “Poate nu refuz… Păi… spun că sunt căsătorit, că am lângă mine o femeie adevărată şi nu vreau să o fac să sufere”. Ce înseamnă o “femeie adevărată”? “O femeie adevărată te face să simţi că trăieşti sută la sută”. Soţia lui nu prea ştie cu ce se mănâncă fotbalul. Îl sună să-l întrebe cât a fost scorul, deşi meciul a fost televizat. Vedeta tv Horia Brenciu, un prieten al cuplului, explică: “Sunt două tabere acolo. Bărbaţii cu fotbalul, femeile cu dragostea”.

În pat, adoră preliminariile şi…finala

Cea mai grea întrebare? Sau cea mai uşoară… Despre dragoste şi sex…. “Îmi plac partidele de sex rapid. Apar momente în care sunt foarte sănătoase. Ce poţi să faci între un telefon de la federaţie, şi un urlet «Tati, unde eşti? Tati vino să te joci cu noi!», spune, extrem de sincer, Lucescu junior, care a anticipat, parcă, discuţiile cu FRF.

Maria Luisa “Marilu”, fetiţa soţilor Lucescu, avea 10 ani atunci, Matei Mircea, cel mic, 7 ani. Mai departe… Mărturiseşte că din actul sexual cel mai mult îi plac preliminariile şi… finala. Cum se face sex? “În nici un caz într-un singur mod”, afirmă Răzvan. Şi continuă: “E ca la un meci: uneori eşti în contraatac, alteori în apărare, dar de cele mai multe ori mingea intră în plasa porţii adverse”.

Lucescu jr se vinde bine

Noul antrenor al echipei naţionale strânge din contractele de publicitate dublul salariului pe care îl va primi de la FRF.

Pentru postul de selecţioner va fi remunerat cu 250.000 de euro pe an, în timp ce cota sa pe piaţa publicităţii din România este de 500.000 de euro pe an. Până acum, el a promovat berea Golden Brau, iaurtul Danette, reţeaua de telefonie mobilă Cosmote şi este imaginea producătorului de automobile Audi în judeţul Braşov. Dacă Gică Hagi câştigă de patru ori mai mult din contracte, Răzvan este căutat pentru naturaleţea de care dă dovadă în timpul filmărilor. Antrenorul spune şi de ce a ales să se implice în lumea advertising- ului: “Am vrut să evadez din spaţiul fotbalului. A fost ca o supapă. La reclama pentru Danette am vrut să fac ceva împreună cu familia, dar s-a dovedit şi cea mai obositoare, pentru că au fost şi copiii implicaţi şi am avut emoţii pentru ei“. (Gabi Chirea)

Tânăr şi entuziast

Răzvan Lucescu şi-a preluatieri biroul de selecţionerla sediul federaţiei şipromite schimbări majore.

Ieri. Prima zi la Casa Fotbalului pentru Răzvan Lucescu. Agitaţie mare. Răzvan este oprit la fiecare etaj pentru a fi felicitat. Angajaţii Federaţiei mai fac şi câte o glumă pentru a intra în discuţie cu noul selecţioner. “Cum vreţi să vi se spună? Mister sau coach?”, vine o întrebare. “Spuneţi-mi Răzvan”, vine răspunsul lui Lucescu junior, un antrenor ales la cârma naţionalei nu numai pentru talent, dar şi pentru tinereţe, oficialii FRF considerând că diferenţa de vârstă dintre el şi jucători va fi benefică.

Răzvan mărturiseşte că încă nu realizează că a fost numit selecţioner. “Îmi va trebui ceva timp să mă obişnuiesc cu ideea. Pentru mine a fost ceva emoţionant să fiu printre nominalizaţi, iar faptul că am fost ales este o mare onoare, dar şi o responsabilitate”, declară el. Lucescu junior spune că familia încă nu a apucat să-l felicite cum se cuvine: “Am apucat să vorbesc o dată cu soţia, care era foarte fericită că am fost numit şi îmi spunea despre copii că sunt extaziaţi”. Noul selecţioner s-a declarat adeptul modelului 4-4-2, spunând că “sistemul cu patru mijlocaşi a avut mereu succes”.

Salariu de 600.000 € şi bonus de 300.000 €

Răzvan crede că fotbalul românesc are încă resurse. “Va trebui să ţinem cont de experienţă, de forma de moment. Vom vedea ce poate oferi şi tineretul. Eu cred că sunt destule resurse în fotbal şi că avem talente. Obiectivul nostru este calificarea la Euro 2012, dar vom încerca să adunăm puncte şi în această campanie. Totul este să avem entuziasm”, a spus Lucescu jr, care a ţinut să-şi afirme apreciere pentru fostul selecţioner: “Victor Piţurcă a făcut foarte multe pentru fotbalul românesc, a obţinut trei calificări cu două reprezentative”. În cei doi ani şi jumătate de contract, Răzvan Lucescu va câştiga 600.000 de euro. Salariul său se va ridica la suma de 250.000 de euro pe an, la care se vor mai adăuga 300.000 de euro bonus, dacă va îndeplini obiectivul stabilit prin contract: calificarea la Campionatul European din 2012.

„Eu voi decide căpitanul”

Răzvan Lucescu intenţionează să aducă un suflu nou la naţională, poate chiar un şoc: “Ne vom reuni lunea, dar este posibil să le dau libertate jucătorilor, să nu-i ţin în cantonament decât câteva zile. În rest, ei pot merge la familiile lor. În plus, m-am gândit şi la postul de căpitan. Am deja o opţiune, mi-am conturat o idee, eu voi decide cine va fi, dar nu vreau să spun nimic deocamdată”.

Il Luce: „Merită să fie selecţioner”

“Răzvan a meritat din plin să fie selecţionerul echipei naţionale. Evoluţia lui ca antrenor a fost întotdeauna la cel mai înalt nivel: a salvat o echipă de la retrogradare, a câştigat tot ce a putut cu Rapid, a decis să plece în provincie să promoveze o echipă în Divizia B şi joacă fotbalul cel mai frumos. Este o onoare pentru mine că fiul meu este selecţioner, dar e o mare responsabilitate pentru el”, a spus, ieri, Mircea Lucescu.

Stelea va fi secund

Răzvan Lucescu va păstra doi dintre colaboratorii lui Victor Piţurcă în staff-ul său: Ştefan Iovan şi Dan Apolzan, care vor fi secunzi.

“Încerc să-l conving şi pe Bogdan Stelea (foto) să se alăture echipei. Dacă va accepta, el va fi tot secund, urmând să căutăm apoi un antrenor cu portarii şi un preparator fizic”, a spus Lucescu jr. .

Urmărește-ne pe Google News