Mai sunt 28 de zile până la meciul Steaua – Twente din şaisprezecimile de finală ale Europa League, dar Răzvan Stanca nu mai are răbdare. Portarul roş-albaştrilor vrea să-i elimine pe olandezi pentru a răzbuna coşmarul cauzat roş-albaştrilor cu şase ani în urmă de Steve McClaren, actualul antrenor al batavilor. Pe 27 aprilie 2006, Middlesbrough, cu englezul pe bancă, revenea spectaculos de la 0-2 la 4-2 în faţa Stelei, în returul semifinalei Cupei UEFA, şi se califica în ultimul act al competiţiei în dauna românilor.
Iulian Roşu a plâns de ciudă
“Pe atunci eram la altă echipă (n.r. – Farul Constanţa), dar m-a durut inima din cauza eşecului Stelei. Cred că e cazul să îi dăm peste nas lui McClaren!”, ne-a declarat Stanca. Şi mijlocaşul Iulian Roşu (17 ani) a fost traumatizat de acea partidă memorabilă. “Făcusem bannere cu mesaje pro Steaua. La 2-0 pentru noi eram cel mai fericit, dar după meci am plâns toată noaptea şi n-am mai dormit o săptămână”, ne-a mărturisit Iulian Roşu.

Dodel i-a lăsat mască pe toţi

Iulian Roşu este surprins de pofta de efort fizic a mijlocaşului Cristi Tănase (24 de ani), căruia mulţi i-au reproşat, în trecut, că nu aleargă destul. “Bourceanu este cel mai bine pregătit fizic, e imposibil să ţii pasul cu el, dar e ceva ciudat cu Cristi Tănase. Aleargă Dodel de ne mirăm toţi!”, a declarat Roşu.

Urmărește-ne pe Google News