Să sperăm că selecţionerul are soluţii şi pentru criza de la prima reprezentativă. Aseară, în Belarus, la meciul din preliminariile Euro 2012, Răzvan Lucescu s-a agăţat de ultimul tren la prima reprezentativă. De la sfârşitul anului trecut, selecţionerul este imaginea ”Avantgarden 3”, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Braşov. În schimbul reclamei pe care o face, tehnicianul primeşte 200.000 de euro. Dezvoltat de firma Maurer & Kasper Construct, ”Avantgarden 3” va fi finalizat anul acesta şi se află în partea de nord a Braşovului, la 10 minute de centrul oraşului.

Culmea, locuinţele s-au scumpit!

Iniţial, sloganul publicitar care însoţea imaginea selecţionerului era “Nicăieri nu e ca în casa ta – apartamente de Liga 1 de la 27.000 de euro”. De ceva vreme, panourile publicitare pe care apare chipul lui Răzvan şi-au schimbat sloganul, acesta fiind: “Profită de criză şi aranjează-ţi viitorul! Investeşti puţin, câştigi mult!”. Chiar dacă publicitarii admit sosirea crizei, curios e că preţul locuinţelor a crescut în loc să scadă, cea mai ieftină garsonieră fiind, conform noului anunţ, 28.000 de euro. Dacă Lucescu jr are soluţii de afaceri, poate că va avea şi pentru criza de la naţională şi ne va aranja viitorul, câştigând multe meciuri. Dacă nu, să lase locul altuia, care are timp mai mult de fotbal, nu de reclame!

Dinu Gheorghe vorbeşte zilnic cu Lucescu jr

Patronul George Copos e decis să-l readucă pe actualul selecţioner în Giuleşti, mai ales că zilele lui Lucescu jr la cârma naţionalei sunt numărate. Mutarea ar urma să fie făcută din iarnă, până atunci Marius Şumudică urmând să se ocupe de destinul Rapidului. “Preşedintele Dinu Gheorghe vorbeşte la telefon aproape zilnic cu Răzvan. Juniorul s-ar întoarce în orice moment la Rapid, dar mai trage încă speranţe la calificarea la Europene. Lui Copos îi e însă frică de fani, ar vrea să-l păstreze şi pe Şumudică la club”, ne-au dezvăluit surse din Giuleşti.

Urmărește-ne pe Google News