A fost evenimentul monden al anului în Turcia, transmis live de posturile de televiziune. Merve, fiica “Împăratului” Fatih Terim, tehnician cu care Gică Hagi a obţinut ca jucător marile succese din perioada Galatasaray 2000 (a câştigat Cupa UEFA), s-a căsătorit cu Ahmet Çetin, un tânăr cu care se iubea de doi ani. “Regele” nu a putut refuza invitaţia mentorului său la nuntă şi, chiar dacă sâmbătă a împlinit 46 de ani, iar aseară a avut meci cu “Cim Bom” în Superliga turcă, a sosit la petrecerea cu 800 de invitaţi de la Four Seasons Hotel din Istanbul.

Ieri, a câştigat cu 4-2 meciul cu Eskişehir

Oficiată de Kadir Topbas, primarul urbei de pe Bosfor, căsătoria celor doi tineri a fost pronunţată la 18.30, în partea europeană a Istanbulului. Conform Hurriyet, Merva a avut 16 domnişoare de onoare şi o ţinută creată de Lego. Alaiul şi nuntaşii au plecat, unii cu un vas, alţii cu limuzinele personale, direct la petrecerea care a început la ora 20.00. Printre cei care au ieşit în evidenţă, Gică şi Marilena Hagi, Adnan Polat, actualul şef al clubului, Seneş Erzil, preşedintele federaţiei, dar şi foşti elevi ai socrului mare, Tugay, “secundul” lui Hagi, Hakan Şukur sau Rustü. Familiile lui Gică şi Tugay au plecat printre primele, în jurul orei 1.00, pentru că echipa lor, aflată în cantonament, urma să joace aseară cu Eskişehir (4-2, gol de 2-0, Bogdan Stancu – min. 14).

Lună de miere în Maldive

Socrul mic Fatih Terim a anunţat că, între altele, le-a asigurat proaspeţilor însurăţei o lună de miere în Insulele Maldive.

Urmărește-ne pe Google News