“La minut”, aşa a fost hotărâtă sancţiunea pentru Bonfim şi Ricardo. Conducerea Stelei a decis să nu mai tolereze actele de indisciplină ale celor doi brazilieni şi le-a aplicat o amendă de 25.000 de euro de fiecare. Cum regulamentul FRF nu îi permite unui club să-şi amendeze jucătorii cu mai mult de 10% din contract, iar Bonfim şi Ricardo au salarii de 120.000 de euro, Steaua a decis să îi sancţioneze retroactiv, pentru escapadele din trecut.
Petrecăreţii au fost excluşi din lot
În plus, şefii trupei din Ghencea, împreună cu antrenorul Sorin Cârţu, au căzut de acord ca “evadaţii” să fie daţi afară de la echipă şi, de asemenea, să le angajeze un psihiatru. “Este de neînţeles gestul lor. Au probleme serioase, nu sunt la prima abatere. Incredibil e faptul că Sorin Cârţu, MM Stoica şi Gabriel Caramarin au stat în holul cantonamentului până la ora 2.30 dimineaţa. Au rămas în cameră cât timp aceştia au vorbit, iar apoi au plecat”, ne-a explicat un oficial al grupării “roşalbastre”.
Filmul evadării din Ghencea

  • Ora 2.30 – Antrenorul Sorin Cârţu, managerul Mihai Stoica şi “secundul” Gabi Caramarin părăsesc cantonamentul din Ghencea.
  • Ora 2.50 – Un angajat al firmei care asigură paza în complex i-a anunţat pe Bonfim şi pe Ricardo că “terenul e liber”.
  • Ora 3.00 – Fotbaliştii aşteaptă îmbrăcaţi în cameră, în timp ce angajaţii firmei de pază cheamă un taxi.
  • Ora. 3.13 – Un taxi soseşte în dreptul caselor de bilete. În el se urcă cel care a făcut comanda şi, timp de 10 minute, a mers între cele două intrări ale Complexului Ghencea, pentru a se asigura că nu e urmărit.
  • Ora 3.23 – Cei doi jucători se urcă în taxi şi pleacă spre un club din zona Piaţa Romană.
  • Ora 3.35 – Ricardo sună un bodyguard al localului, iar acesta le vine în întâmpinare. Acesta, “motivat”, îi asigură pe brazilieni că nu vor fi fotografiaţi sau filmaţi.
  • Ora 3.45 – Au intrat în club, de unde au ieşit după răsăritul soarelui.

Antecedentele roş-albaştrilor
Ianuarie: Bonfim, Ricardo şi Brandan au mers într-un club din zona Arcul de Triumf, unde au stat până în zori.
Februarie: Bonfim, Ricado şi Maicon (foto), venit la Steaua de doar câteva ore, au plecat să se distreze într- un club bucureştean. Conducerea Stelei i-a apărat atunci pe fotbalişti, iar un oficial a declarat că era imposibil ca Maicon să meargă în baruri, deoarece era în cantonament, iar paznicii sunt cu ochii pe jucători. Exact din Ghencea au evadat Bonfim şi Ricardo.
Martie: Imediat după remiza cu Vaslui, Brandan şi Bilaşco au fost văzuţi, la ora 2.30 dimineaţa, într-un local. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul Stelei, Gigi Becali.
Ştirea că jucătorii au fugit din cantonamentul Stelei a fost publicată în exclusivitate pe www.libertatea.ro

Ce este un ciclon și cum se formează – tipuri de cicloni

Urmărește-ne pe Google News