România – Macedonia de Nord 3-2

Meciul în format livetext, pe gsp.ro.

Au marcat: Fl. Tănase (28), Mihăilă (50), I. Hagi (85)/ Ademi (82), Trajkovski (83)

ROMÂNIA: Fl. Niță – Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu – R. Marin, N. Stanciu (76 I. Hagi) – Man (76 Al. Maxim), Fl. Tănase (76 Bicfalvi), Fl. Coman (14 Mihăilă) – Keșeru (63 G. Pușcaș). Selecționer: Mirel Rădoi.

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski (88 Ibraimi) – Ristovski, Nikolov (54 Ademi), Bardhi, Alioski – Elmas – Pandev (78 Trajkovski), Nestorovski (54 Stojanoivski). Selecționer: Igor Angelovski.

  • Min. 90+3: Ademi înscrie, dar golul este anulat corect, pe motiv de ofsaid.

Min. 85, 3-2: Ianis Hagi e găsit în coltul careului mare și trage în diagonală. Primul său gol la naținală.

Min. 83, 2-2: Trajkovski, liber în centrul careului, trimite în plasă, pe lângă Florin Niță.

Min. 82, 2-1: Ademi reduce din diferență pentru oaspeți, cu o lovitură de cap de la 8 metri, venită după o centrare foarte bună a lui Alioski.

Min.50, 2-0: acțiune a lui Valentin Mihăilă, „trasor” senzațional, din stânga, care l-a ocolit pe portarul Dimitriesvski.

Min. 45+1: Tănase a fost lovit peste piciorul drept de Musliu, stoperul Macedoniei de Nord, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Penalty clar!

Min. 28, 1-0: Florin Tănase deschide scorul, șut cu latul, la colțul lung, din interiorul careului mare. Pasa decisivă a fost oferită de căpitanul Vlad Chiricheș. 

  • În minutul 14, în locul lui Florinel Coman, care a acuzat probleme musculare, a intrat Mihăilă.
Florin Tănase a marcat primul său gol la națională.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

UPDATE 20.00. „Tricolorii” au ajuns la stadion în jurul orei 19:55. În vestiar, jucătorii au avut o surpriză imensă: au fost întâmpinați de Mirel Rădoi, care a primit rezultatul celui de-al doilea test COVID-19, tot negativ, la timp pentru a putea fi prezent pe „Arena Națională”, informează Gazeta Sporturilor. .

Recuperat după infecția cu Covid, Rădoi a stat pe banca naționalei.

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din FRF, a explicat că selecționerul a avut un test negativ și că mai are nevoie doar un rezultat negativ, la testul făcut în această dimineață, la ora 5.00, pentru a primi acceptul de a fi alături de „tricolori” la meciul de pe Arena Națională.

„Nu are niciun răspuns. Așteptăm să vedem ce va fi. Primul test e negativ, dar trebuie să fie confirmat de cel de-al doilea. Adică de cel din această dimineață. Așteptăm toți răspunsurile celor care sunt în drept să o facă. Cu două ore înainte de joc trebuie să fie negativ. Ăsta e protocolul UEFA. Nu ești obligat să anunți echipa sau staff-ul înainte de acest termen”, a spus Mihai Stoichiță, la Pro X.

De-a lungul săptămânii, selecționerul Mirel Rădoi a coordonat prin aplicația Zoom antrenamentele și ședințele tactice. Indicațiile lui au fost puse în aplicare de „secundul” Nicolae Dică și de antrenorul de portari Leo Toader.

România – Macedonia de Nord

ROMÂNIA: Fl. Niță – Mogoș, Nedelcearu, Chiricheș, Camora – I. Hagi, R. Marin, N. Stanciu – Man, Pușcaș, Mihăilă
REZERVE: Lazar, I. Radu, Ov, Popescu, Burcă, Toșca, Bancu, V. Crețu, Bicfalvi, Cicâldău, Fl. Tănase, Fl. Coman, Keșeru
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Bejtulai, Velkovski, Musliu – Ristovski, Nikolov, Ademi, Alioski – Elmas – Nestorovski, Pandev 
REZERVE: Bogatinov, Șișkovski, Ristevski, Așkovski, Ibraimi, Hasani, Spirovski, Bardhi, Radeski, Trajkovski, Velkoski, Stojanovski 
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

Arbitru: Fabio Verissimo
Asstenți: Luis Campos, Bruno Rodrigues (toți din Portugalia)
Stadion: Arena Națională

„Tricolorii” vor juca în tricoul galben, șorțul alb și jambierele galbene în această seară.

https://twitter.com/hai_romania/status/1375143656508825607?ref_src=twsrc%5Etfw

Acoperișul Arenei Naționale nu va fi tras, întrucât prognoza meteo nu impune acest lucru.

Urmărește-ne pe Google News