Întrebat despre situația căpitanului din meciul cu Muntenegru, Daum a explicat: ”Ar putea fi Săpunaru. Avem câteva caractere extraordinare și el ar putea deveni căpitan. E acceptat din interior și este un lider. Mai sunt și Grigore și Chiricheș, ei trei sunt posibilitățile noastre”.

Chiricheș nu se antrenează: are probleme la genunchi

”Chiricheș are o problemă la genunchi și a trebuit să îl oprim de la antrenamente. Îi oferim 24 de ore, dar nu vă pot spune dacă va juca duminică. Nu știu exact ce se întâmplă cu el. Dar știu că e un luptător și va face tot posibilul pentru a juca duminică. Vă garantez că voi face tot ceea ce pot. Eu sunt aici ca să rezolv problemele”, a declarat primul selecţioner german din istoria naţionalei.

Știe 7-8 titulari. Andone scos din antrenament

Cu privire la titularii din meciul cu Muntenegru, neamțul a precizat: ”Keșeru a fost la 90% joi, vineri ar putea fi 100%. Vom vedea. Pe Andone l-am scos de la antrenament, e într-o situație bună dar nu ne asumăm nici un risc. Unele poziții sunt încă libere, dar am 7-8 titulari în minte”.

”Vom arăta bine indiferent de teren, nu ne ajută cu nimic să vorbim, jucăm acolo și vom câștiga la Cluj-Napoca”, a încheiat selecționerul.