VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Este motivul pentru care UEFA a decis ca și antrenamentul românilor, dar și cel al ex-iugoslavilor, ambele programate sâmbătă, să fie mutate pe arena CFR-ului, unde suprafața de joc a fost făcută de niște israelieni, firma respectivă punând un gazon impecabil și la Mediaș, dar și la Viitorul.

Stadionul din Cluj este păzit cu cerbicie de către gardieni, iar lacătul stă pe toate porțile de acces în arenă. Ordinul UEFA este acela că presa nu are voie să fotografieze terenul pe care duminică vor păși cele două formații. Totuși, ”Libertatea” a reușit să surpindă cum arată gazonul și vă prezintă o galerie foto.

Stresul organizatorilor este unul maxim, înainte de această partidă. O mașină a adus, vineri seară, brazde noi la stadion, pentru a le înlocui pe cele distruse! Faptul că sunt schimbate brazde, cu două zile înaintea partidei, indică faptul că lucrurile nu sunt deloc în regulă. 

Ardelenii susțin sus și tare că trebuie vor fi sub control, la ora jocului, iar FRF nu se va face de râs, așa cum s-a mai întâmplat în trecut (orezăria din Ghencea, de la meciul cu Norvegia, scor 0-1, dar și plaja de la jocul cu Danemarca, scor 2-5).

 

 

Urmărește-ne pe Google News