Cristi Săpunaru, fundașul reprezentativei noastre, consideră că România poate câștiga în fața Poloniei și crede că forța grupului și susținerea suporterilor vor fi atuurile noastre în fața leșilor. Într-un interviu acordat site-ului FRF, fotbalistul consideră că tricolorii vor păstra șanse de calificare, indiferent de rezultatul partidei cu Polonia. 

”Este un meci foarte dificil. Încă de la tragerea la sorți am știut că polonezii sunt cei mai puternici adversari. Au două victorii până acum și un egal în Kazahstan, acolo unde știm bine ce fel de fotbal este. Noi sperăm să luăm toate punctele și sunt încrezător că o vom face. Sunt convins că vom avea mulți suporteri, va conta mult să avem un stadion plin, ne va ajuta acest lucru”, a declarat Cristi Săpunaru, pentru frf.ro.

Săpunaru nu crede că există o favorită a grupei

”Noi vrem să ne facem jocul, să încercăm să scoatem puncte, pentru că altfel nu putem să ne calificăm mai departe. Polonia are jucători valoroși, dar cheia meciului va fi forța grupului nostru, pentru că, dacă vom fi la fel de uniți ca și până acum, n-avem cum sa nu scoatem un rezultat pozitiv. Lupta rămâne deschisă, nu cred că putem spune că există vreo favorită la câștigarea grupei. Noi vom lupta pentru calificare până la final”, a mai afirmat Cristi Săpunaru, care a acuzat o accidentare înaintea partidei cu Polonia.

Urmărește-ne pe Google News