Portughezul Cristiano R0naldo, 30 de ani, a fost sărbătorit astăzi, la stadionul ”Santiago Bernabeu” din Madrid, pentru cele 323 de goluri marcate în tricoul Realului, cele mai multe reușite vreodată de un fotbalist al ”albilor” (în acest moment, este la egalitate cu spaniolul Raul Gonzalez). Cu această ocazie, a primit o gheată din partea președintelui Florentino Perez și a adus în sală toate trofeele, inclusiv cele trei ”Baloane de Aur”.

”Niciodată nu m-am gândit că îi voi depăși pe Raul și pe Di Stefano”, a declarat lusitanul, care a venit la festivitate cu mama, Dolores Aveiro, și cu fiul său, Cristiano Ronaldo jr. În sală s-au aflat colegii de echipă, îmbrăcați ”de stradă”, în timp ce Ronaldo a purtat un costum impecabil. Lusitanul a dezvăluit că a primit un mesaj de la Raul, care i-a urat să mai marcheze încă 300 de goluri de aici încolo: ”Sunt sigur că mi-a spus asta din inimă”.

”Mulțumesc și presei, știu că am fost un pic scârbos cu voi!”, a mai spus CR7, care are un total de 501 goluri în carieră, la echipele de club și la naționala Portugaliei.

TOP GOLGHETERI REAL MADRID

1. Ronaldo            323 goluri  308 meciuri

2. Raul                     323      741

3. Di Stefano          307     394

4. Santillana           288     645

5. Pușkaș                242    262

Urmărește-ne pe Google News