A intervenit şi oboseala în jocul vostru?
Echipa a jucat patru meciuri foarte grele din trei în trei zile. Era normal să apară şi astfel de momente. După ce am marcat primul gol, am încercat să ţinem mai mult de minge, să avem posesie.

Puteţi spune că aţi reintrat în lupta pentru titlu?
Deocamdată, cei de la CFR sunt cei în avantaj. Ei sunt pe primul loc. Toată lumea vorbeşte de Steaua, că trage la titlu, dar eu spun că CFR-ul rămâne principala candidată.

Toţi spun că Steaua vine tare din spate, totuşi cu un program mai greu decât al Rapidului.
Dacă lumea spune că Steaua are şanse la titlu, şi eu pot zice că Rapidul se poate bate la primul loc. Este doar un punct diferenţă între noi, plus că vom juca cu Steaua pe teren propriu.

Cum ţi s-a părut atmosfera în partida cu Sibiu?
Le mulţumesc fanilor care au venit la stadion. Ştiu că le-a fost greu să vina în prima zi de Paşte, dar s-a văzut câte persoane iubesc Rapidul. E drept că ne-a fost mai greu cu Vaslui. Suntem mai puternici când avem suporterii în spate, sunt cei mai buni din România. Ne ajută enorm.

Ce le transmiţi fanilor pentru meciul cu Steaua?
Noi vom da 100% pentru a câştiga acel meci. Acum nu ne gândim decât la următoarea partidă, cu Mioveni, dar îi asigur că vom face tot ce putem să câştigăm contra roş-albaştrilor.

Urmărește-ne pe Google News