După şapte puncte acumulate în grupa H, Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, poate să-şi frece mâinile mulţumit: echipa sa i-a umflat conturile cu aproximativ 25 de milioane de euro. 2,1 milioane de euro au venit din calificări, 8,6 milioane pentru prezenţa în faza grupelor, 2,5 milioane pentru două victorii şi un egal şi cel puţin 12 milioane proveniţi din market pool, cota în funcţie de valoarea pieţei TV.

Ricardo Cadu vrea tot în Ligă

Bossul ardelenilor speră ca echipa să rămână în Liga Campionilor şi la primăvară, o calificare putând aduce încă 3,5 milioane de euro.
Căpitanul ardelenilor, Ricardo Cadu, crede în şansele calificării CFR-ului, de pe poziţia a doua, în “primăvara” Ligii Campionilor, şi nu se mulţumeşte cu Europa League. Pentru a rămâne în prima competiţie europeană, CFR are nevoie de un rezultat mai bun în deplasarea de la Manchester decât cel al Galatei la Braga. “L-am felicitat pe Rui Pedro pentru hattrickul realizat. Cred că dacă era şi Kapetanos, dădeam şi mai multe goluri. Vrem primăvara Ligii. Sunt 100% sigur că Braga va câştiga cu Galatasaray, iar noi vom face cel puţin un egal în Anglia”, a precizat Cadu.

Urmărește-ne pe Google News