Finanțatorul Valeriu Iftime a fost iarăși inventiv. „Să vă iubiți femeile atât de mult, încât să vă ajungă pentru tot cantonamentul, să reveniți cu gândul la FC Botoșani plini de energie”, a spus, în discursul ținut la eveniment, Valeriu Iftime, care a adăugat că Leo Grozavu nu va pleca de la FC Botoșani.

Leo Grozavu a afirmat: „Vreau, în primul rând, să mulțumesc tuturor soțiilor și prietenelor jucătorilor, soțiilor noastre, ale colegilor mei, pentru faptul că ne înțeleg și ne sprijină în ceea ce noi facem, pentru că nu este ușor. Au nevoie de o săptămână cu deconectare totală. I-am rugat ca pentru o săptămână să uite de fotbal, pentru că ne așteaptă un campionat foarte greu”.

Valeriu Iftime împlinește duminică vârsta de 55 de ani. Fotbaliștii i-au dăruit un tricou al FC Botoșani cu numărul 55 și cu numele acestuia pe spate.

Jucătorii de la Botoșani au liber până pe 7 iunie, atunci când se vor reuni la stadionul Municipal, urmând ca pe 8 iunie să plece într-un cantonament în Austria.

În această vacanță scurtă, fotbaliștii botoșăneni au și doua nunți: astăzi se însoară Claudiu Codoban, iar pe 6 iunie se căsătorește Florin Acsinte.

Urmărește-ne pe Google News