Perioada de graţie a lui Mihai Stoichiţă la Steaua pare să fi expirat. Supărat după eşecul Stelei de la Ploieşti, 1-2 cu Astra, Gigi Becali i-a transmis tehnicianului să ia măsuri. Latifundiarul din Pipera este de părere că “Lippi” ar trebui să fie zbir ca Dan Petrescu pentru a face performanţă.

Becali este nemulţumit de schimbările făcute de Stoichiţă şi crede că acesta i-a cam scăpat din mână pe jucători.

Îi acuză pe jucători că auvrut să piardă la Ploieşti

“«Lippi» trebuie să îi facă pe jucători să-l ştie de frică. Numai în cantonament să îi ţină. Cu două zile înainte de meci să nu mai plece nicăieri. Dar jucătorii Stelei sunt vedete, domne, ei trebuie să se distreze cu gagici şi fac circ pe teren. Să vezi ce reguli stricte am să impun eu. Stoichiţă să ia exemplul Urziceniului lui Petrescu! La el nu suflă nimeni în front, îi mai şi ceartă, îi mai ia şi la înjurături, dar nu comentează unul. Aşa a făcut performanţă! Eu i-am spus lui Stoichiţă să aducă milităria. Dacă nu o face, eu n-am ce face, pleacă”, a declarat Becali.

Patronul stelist a fost nemulţumit şi de schimbările făcute de Stoichiţă: “Dacă Pleşan nu se accidenta, nu aveam nici o problemă în meciul ăsta. Noi stăm prost la mijloc. Aveam doi mijlocaşi, Toja şi Tănase, care nu erau deloc defensivi. Trebuia băgat Bicfalvi, ori de la început, ori după ce aveam 1-0”. În final, patronul l-a urecheat pe Onicaş.

“I-am făcut salariu de 3.000 de euro pe lună lui Onicaş, făcea figuri, îi certa şi pe ceilalţi pe teren! S-a terminat cu figurile la Steaua. Le dau salarii cât cei de la Astra”, a mai spus Becali.

Gigi a spus răspicat că obiectivul Stelei este să fie pe primul loc la finalul turului: “Vreau să fim campioni de toamnă. Acesta este obiectivul”. Cu trei etape înainte de final, Steaua e pe poziţia a cincea, la trei puncte de lider, şi are un program destul de greu, cu Vaslui şi cu Internaţional Curtea de Argeş pe teren propriu şi cu Craiova în deplasare.

Se întoarce Zenga?

Stoichiţă a precizat că nu îşi simte postul în pericol după înfrângerea de la Ploieşti: “Nu sunt presat de absolut nimeni, pentru că ştiu cine sunt”.

Pe de altă parte, la o zi după ce a fost demis de la Palermo, Walter Zenga e dat de presa italiană înapoi în Ghencea. Ieri, site-ul Mediterraneonline a scris: “ Steaua este dispusă să îl aducă pe Zenga înapoi pe banca tehnică”.

Urmărește-ne pe Google News