Campioana Germaniei, Bayern München, e interesată de serviciile fundaşului dreapta Cristian Săpunaru, de la FC Porto. Dacă tranzacţia s-ar realiza, fostul rapidist ar fi primul român care ar juca pentru echipa de pe Allianz Arena.

Evoluţiile foarte bune ale lui Cristian Săpunaru, din acest sezon, nu au rămas fără ecou. Omul care l-a anihilat pe Cristiano Ronaldo în sferturile Ligii Campionilor i-a impresionat pe cei de la Bayern München, care au mari probleme pe acest post. Informaţia a fost dezvăluită în premieră de cei de la bisăptămânalul Kicker, publicaţie recunoscută pentru faptul că nu publică informaţii decât după ce sunt verificate şi răsverificate.

În acest sezon, pentru postul de fundaş dreapta, bavarezii s-au bazat pe Christian Lell şi pe italianul Massimo Oddo. Împrumutul campionului mondial pe Allianz Arena expiră la sfârşitul lunii viitoare şi, deşi AC Milan este dispusă să îl lase în continuare pe Oddo la Bayern, oficialii grupării bavareze nu par dispuşi să îi prelungească înţelegerea. Lell a fost şi el o mare dezamăgire, astfel că transferul unui fundaş dreapta a devenit o prioritate.

Românul e cotat la 5.000.000 €

Cotat la cinci milioane de euro, Săpunaru ar fi o soluţie mai ieftină decât brazilianul Rafinha, alt jucător despre care s-a scris că ar fi pe lista bavarezilor, fotbalistul lui Schalke fiind cotat la zece milioane de euro.

Rapidul are 50%

Într-un eventual transfer al lui Cristian Săpunaru la Rapid, un cuvânt de spus îl au şi rapidiştii. Taher a dezvăluit că Săpunaru a fost transferat la FC Porto contra sumei de şase milioane de euro, dintre care 2,5 milioane plătiţi la semnătură, următoarele 3,5 milioane fiind plătibili în două tranşe. Rapidiştii au o clauză în contract prin care pot renunţa la 3,5 milioane de euro în schimbul a 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Urmărește-ne pe Google News