Între timp, Mircea Rednic, cel care a reinventat pe Dinamo în ediția precedentă, a plecat, iar noul antrenor, Ioan Andone, a vorbit deja despre o nouă schimbare masivă în lot. Eric Bicfalvi (10 meciuri și 2 goluri în primăvară în tricoul lui Dinamo) a atenționat că Dinamo își poate pierde toți jucătorii importanți dacă patronul Ionuț Negoiță nu saltă plafonul salarial.

„Am primit din Rusia două oferte, cu un salariu peste triplu faţă de cel pe care mi-l oferă Dinamo. Se cheltuie foarte mulţi bani acolo. Dacă ar fi să rămân aici nu ar fi pe criterii financiare, nu aş alege Dinamo pentru bani. Orice este posibil, însă sunt şanse mici în acest moment să rămân. Trebuie să tragă de ei, să îşi întreacă limitele pentru a mă convinge, ei au un plafon salarial. În lunile petrecute acolo am rămas surprins de profesionalismul celor de acolo. Ce s-a promis mi s-a dat, nu a fost nicio zi întârziere la salarii”, a spus Bicfalvi la Digi Sport.

Bicfalvi susține că nu este exclus ca Ante Puljici să ajungă chiar la Steaua: „Eram prieten foarte bun cu Puljici, Palici, Mevlja. Puljici ar zice da Stelei dacă i s-ar oferi ce doreşte din punct de vedere financiar. Oriunde va merge, îşi va face treaba foarte bine”.

Urmărește-ne pe Google News