Iordănescu l-a trimis la spionat, el s-a dus la semnat!

Hunedoreanul Aurel Țicleanu (57 de ani), manager în cadrul Departamentul de Scouting din cadrul FRF, a semnat, sâmbătă, 28 mai, un contract pe un an cu Qatar SC, formație care tocmai a retrogradat în liga secundă din Qatar.

Țicleanu a ”comis-o” pe furiș. Trimis de Anghel Iordănescu să spioneze unul dintre adversarii României din Grupa A de la Euro, fostul component al Craiovei Maxima și al naționalei care a participat la Euro 1984 a tăiat-o la arabi, fără știrea șefilor de la federație.

Țicleanu a fost recomandat de fostul portar rapidist Marius Bratu, care activează în fotbalul din zonă. Cel poreclit ”Chiose” este un apropiat al conducerii FRF, fiind unul dintre puținii foști mari fotbaliști implicați în campania lui Răzvan Burleanu din 2014!

În locul brazilianului Sebastiano Lazaroni

La Qatar SC, Țicleanu a preluat postul de la brazilianul Sebastiano Lazaroni, selecționerul Braziliei la Coppa del Mondo 1990. După turneul final italian, Lazaroni l-a pregătit pe Marius Lăcătuș la Fiorentina. 

”Deocamdată, sunt doar discuții”, a declarat Țicleanu, când a fost contactat de ”Libertatea”, pentru a confirma informația. La scurt timp, jurnaliștii au găsit fotografia care-l face de rușine pe tehnician, în sensul că-i demontează minciuna. Țicleanu apare chiar în momentul în care iscălește înțelegerea cu arabii.

Țicleanu este familiarizat cu fotbalul arab, antrenând în Maroc, Kuweit și în Arabia Saudită. Din perioada Oțelul Galați, este cunoscut ca un antrenor care face echipa în funcție de zodiile și de bioritmul jucătorilor!

Urmărește-ne pe Google News