La finalul partidei cu Al Shabab, câştigată în prelungiri de Al Hilal, cu 1-0, tehnicianul român a avut o ieşire necontrolată. Enervat că poliţiştii nu le-au permis fotbaliştilor săi care nu au fost trecuţi pe foaia de rezerve să pătrundă în spaţiul de joc pentru festivitatea de premiere, Olăroiu a răbufnit. Mai întâi, s-a răstit la forţele de ordine, după care a plecat de pe teren, nu înainte de a se şterge pe faţă cu tricoul destinat învingătorilor şi de a-l arunca pe podiumul de premiere! Gestul a fost taxat rapid, cu atât mai mult cu cât pe tricoul cu pricina era tipărit chipul prinţului Bin Fahad Bin Abdulaziz, nimeni altul decât vicepreşedintele ţării arabe!

A aruncat tricoul cu chipul prinţului

Imediat, federaţia de la Riad a luat măsuri, anunţând, ieri, printr-un comunicat, că l-a demis pe tehnicianul român care, printre altele, n-ar mai fi avut voie niciodată să antreneze pe teritoriul Arabiei Saudite! Se pare, însă, că la intervenţia regelui Abdullah al Arabiei Saudite, Olăroiu ar fi fost repus în funcţie. “A fost o farsă. Dacă, însă, îi deranjează gestul meu, să fie sănătoşi. M-aş bucura să mă demită. Deocamdată, sunt antrenor la Al Hilal, dar am anunţat conducerea clubului că nu mai vreau să continui aici”, a precizat, ieri, la GSP TV, Olăroiu.

Filmul evenimentelor
Olăroiu s-a certat cu poliţiştii (foto 1). Nervos, şi-a scos tricoul cu chipul prinţului Abdulaziz (foto 2)… …şi l-a aruncat pe podiumul de premiere (foto 3)

Urmărește-ne pe Google News