Gica Dobrin spune că l-a cunoscut pe viitorul său soţ în 1963. Erau copii, se iubeau şi aveau o relaţie inocentă. Aceasta susţine că fostul mare fotbalist a căzut într-o cursă întinsă de Elena, care s-a finalizat cu o căsătorie de convenienţă, ruptă după doar şase luni.

“Eu o cunoşteam pe fata asta din cartier, din vedere, nu aveam tangenţe. Ea lucra la un restaurant din Piteşti, unde mai mergea Gicu. Am înţeles că, într-o seară, au plecat împreună acasă că şi ar fi avut loc un act sexual”, ne-a declarat Gica Dobrin.

A fost forţat să se însoare

Femeia a continuat: “Tatăl Elenei era cunoscut ca un om dur şi a făcut urât când a aflat de aventura fetei. Ea a trebuit să mintă că a violat-o Gicu, ca să scape de taică-su, care s-a dus la preşedintele lui FC Argeş din acel moment, generalul Costandache. Acesta l-a obligat pe Gicu să o ia de nevastă şase luni până trece scandalul. Relaţia noastră nu s-a schimbat, el îşi vedea de treabă, mergea la naţională, la meciuri, şi după şase luni a divorţat. Apoi, noi ne-am căsătorit şi am stat împreună 41 de ani”.

“Probabil că vor bani şi publicitate. Nu înţeleg de ce nu au făcut mascarada asta cât timp a trăit Gicu…”, acuză Gica Dobrin.

De unde a plecat totul?

Elena a fost soţia “Gâscanului” între 1965 şi 1966. Ea a devenit ulterior iubita lui Mircea, fratele fotbalistului, cu care s-a căsătorit oficial în 1972 şi cu care a avut trei copii. Elena a dezvăluit în cadrul emisiunii “Dan Diaconescu în direct”, de la OTV, că băiatul său este de fapt al lui Gicu! Femeia vrea ca fiul său să fie recunoscut oficial ca descendent al lui Dobrin.

«Marius nu e fiul lui Gicu»

“Marius (n.r.- băiatul Elenei şi presupusul fiu al lui Dobrin) nu poate fi al soţului meu pentru că ea a recunoscut în faţa tatălui său că nu e copilul lui Gicu. De altfel, am înţeles că părintele ei l-ar fi înfiat pe Marius”, ne-a declarat Gica.

“Femeia asta, stabilită de şapte ani în Spania, a fost şi la baza răcirii relaţiei lui Gicu cu familia lui. După divorţ, maică-sa, femeie simplă, o mai primea prin casă, dar o ascundea când venea el în vizită. Dobrin a simţit şi a zis că nu mai merge să-şi viziteze familia. De altfel, tot soacră-mea i-a făcut Elenei legătura cu Mircea, fratele lui Gicu, cu care s-a căsătorit mai târziu”, ne-a povestit Gica.

 

Urmărește-ne pe Google News