Însărcinată în şase luni, Raluca Zenga, soţia antrenorului de la Palermo, nu pierde nici o ocazie să sărbătorească perioada maternităţii. Raluca a asistat la partida de debut a italianului la echipa siciliană. “Prima victorie cu Mister pe banca tehnică de la Palermo, în duminica de pomină din 23 august 2009, cu început bombastic de Serie A. Palermo – Napoli, 2 la 1!!!”, exultă Raluca Zenga pe blogul ei, superficiala.ro.

Raluca s-a delectat cu îngheţată la meci

Ea povesteşte şi cum a trăit meciul din tribune, fără să scape ocazia de a-şi satisface poftele culinare: “Sărbătoare delicioasă şi nepretenţioasă cu gelo danguria – îngheţată de pepene roşu – pentru o suporteră însărcinată şi încântată, pufăind ca o locomotivă supraîncălzită la stadion, în dogoarea umedă a serilor palermitane”.

Raluca a postat şi câteva poze realizate pe stadionul lui Palermo, la un antrenament. “Am postat câteva secvenţe de la sfârşitul unui antrenament. În final, un schimb de priviri sau «contemplaţie încrucişată » – lost în your eyes (n.r. – pierdut în ochii tăi)…”.

Goian a văzut meciul de pe bancă

Palermo a învins pe Napoli cu scorul de 2-1, în prima partidă din acest sezon competiţional. Noii elevi ai lui Walter Zenga au înscris prin Cavani (44) şi Miccoli (75), în timp ce fostul stelist Dorin Goian s-a aflat doar pe banca de rezerve.

Fundaşul Cristian Melinte (21 de ani), care a semnat şi el cu Palermo în această vară, nu a fost nici el folosit în prima etapă din Serie A.

Urmărește-ne pe Google News