Chiar dacă vestea că Ionel Ganea, secundul lui Dinamo, a introdus acţiune de divorţ a stârnit mare agitaţie, se pare că, de fapt, soţia fostului fotbalist, Dana, a făcut primul pas. Ea a băgat divorţ încă din luna august a anului trecut şi a cerut şi custodia celor doi copii, exact cum a făcut acum şi Ionel. Cei doi au patru termene de judecată luna aceasta, la Timişoara şi la Buftea.

Despărţire spectaculoasă în familia Ganea. Acţiunea de divorţ iniţiată de “Ganez” la Judecătoria din Buftea, Ilfov, vine după ce soţia lui, Dana, a intentat, la rândul ei, un astfel de proces, dar în urmă cu mai bine de şase luni. Pe 13 august anul trecut, Dana a cerut divorţul de fostul fotbalist, înregistrând dosarul la Judecătoria din Timişoara, acolo unde are domiciliul. Ulterior, în luna decembrie a anului trecut, Dana a solicitat şi custodia copiilor prin ordonanţă preşedinţială, acţiunea având ca termen data de 15 martie. Asta în condiţiile în care şi dinamovistul a cerut custodia copiilor, care se va judeca patru zile mai devreme.

Interesant este că termenul în divorţul intentat de soţia lui Ganea este pe data de 31 martie, în timp ce dosarul înregistrat de “secundul” dinamovist se judecă pe 8 martie, de Ziua Femeii. “După ce Dana a băgat divorţ ne-am împăcat şi procesul nu a mai continuat. Oricum, nu vreau să mai vorbesc despre despărţire. Eu zic că ne vom împăca şi chiar încerc să fac asta. Avem doi copii şi nu vreau ca ei să sufere”, ne-a declarat Ionel Ganea, care a fost însă contrazis de soţia lui.

«Ganezul» vrea împăcare, ea refuză

“Crede el că se împacă cu mine. Nu se pune problema. Procesul de divorţ intentat de mine are următorul termen la sfârşitul acestei luni. La Buftea nu mă duc, pentru că nu am primit nici o citaţie. Nici pentru divorţ, nici pentru custodie”, ne-a spus Dana.

«Ionel e un om complicat»

Soţia lui Ganea locuieşte acum în Timişoara, însă cei doi copii ai cuplului, Ioana (13 ani) şi George (10 ani) stau în Bucureşti, în casa tatălui lor, lucru pe care Dana nu a dorit să-l lămurească întru totul: “Amândoi avem dreptul să vedem copii, să le purtăm de grijă, dar ei sunt acum la Bucureşti. Situaţia e dificilă, dar aşa este Ionel: un om complicat care vrea ca totul să fie complicat”

Urmărește-ne pe Google News