Condescu va petrece un sejur de opt zile, alături de alte câteva mii de persoane din lumea sportului, pe care fostul mare jucător brazilian le-a inclus pe lista de pasageri. Invitaţia a fost trimisă printr-o fundaţie din Brazilia, de care se ocupă chiar Pele, ce promovează tradiţiile şi obiceiurile braziliene, dar, în acelaşi timp, îi sprijină pe tinerii sportivi din “Țara Cafelei”.

Înainte de plecare, Marin Condescu s-a arătat măgulit de acest gest, spunând că unul dintre motivele care au stat la baza acestuia a fost transferul unor jucători brazilieni la echipa din Tg. Jiu. Invitaţii lui Pele s-au îmbarcat la Veneţia, traseul continuând cu oraşul italian Bari, cu insulele greceşti Mykonos şi Rhodes, precum şi cu superbul oraş Dubrovnik, din Croaţia.

Vacanţa costă 3.000 €

Preţul acestei vacanţe se ridică la aproximativ 3.000 de euro pentru un bilet. Croaziera este efectuată cu un vas de lux, Costa Serena, cu o capacitate de 3.780 de locuri, care, printre alte facilităţi, dispune de 1.500 de cabine, 13 baruri, cinci restaurante şi patru piscine interioare. Preşedintele gorjenilor a precizat că va păstra invitaţia, care are semnătura lui Pele, pe care îl consideră unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai lumii.

Urmărește-ne pe Google News