„Am fost chemat să particip la deszăpezirea care a avut loc aici, la noi, la LPF. La aceasta acţiune au participat angajaţii, însă eu n-am putut să-i ajut, deoarece am suferit o operaţie şi am o proteză în şold. La scurt timp am fost anunţat că mi s-a desfiinţat postul de referent de la departamentul competiţii! Am înţeles că a fost ordinul lui Dumitru Dragomir. Că a fost vorba de o răzbunare sau că pur şi simplu LPF nu mai are bani şi doreşte să facă economie, nu mai contează. Acum sunt în preaviz şi urmeaza să-mi caut de muncă în altă parte.”, a declarat Adi Ionescu conform Prosport.

Sub protecţia anonimatului, un alt angajat LPF a povestit un scenariu diferit. Dragomir ar fi mers în inspecţie prin birouri să vadă cine nu participă la acţiunea de deszăpezire şi atunci a dat peste Adi Ionescu, care fuma cu picioarele pe masă.

„A fost şi fraier, nici eu n-am dat prea mult cu lopata, am luat o lopăţică şi mă prefăceam şi eu pe-acolo că dau zăpada când trecea Mitică.”, a relatat angajatul LPF.
 

Urmărește-ne pe Google News