31 ianuarie, 21.45: AC Milan – Lazio 0-0

Lazio: Strakosha – Caceres, Luiz Felipe, Șt. Radu – Basta, Parolo (76 Nani), Leiva, Milinkovici, J. Lukaku – Felipe Anderson (63 L. Alberto), Immobile (83 Lulici).

Viitoarea adversară a FCSB în Europa League a obţinut o remiză albă în prima manşă a semifinalei din Cupa Italiei. Capitolinii au avut marile ocazii: Ciro Immobile (70) şi Milinkovici-Savici (80) l-au pus la încercare pe Donarumma în ultima parte a meciului.

Calificarea se va juca în returul de la Roma, pe 28 februarie

30 ianuarie: Atalanta – Juventus 0-1 VIDEO

Primul joc le va opune astă-seară pe Atalanta Bergamo și Juventus Torino. Atalanta este revelația competiției, reușind, în sferturi, o victorie de excepție pe terenul celor de la Napoli, scor 2-1. A fost cea mai mare surpriză a sezonului în Cupa Italiei.

Atalanta are un singur trofeu în istoria de 110 ani a clubului, chiar Cupa Italiei, obținută în ediția 1962 – 1963. Bergamezii au mai bifat două finale, în 1986 – 1987 și 1995 – 1996. În schimb, Juventus Torino e cea mai titrată echipă, cu 12 trofee Cupa Italia.

Semifinalele Cupei Italiei. Miercuri, AC Milan – Lazio

Lazio, adversara celor de la FCSB din șaisprezecimile de finală din Liga Europa, joacă din nou cu AC Milan. Duminică seara, în campionat, AC Milan a învins cu 2-1, tăindu-le ”macaroana” elevilor lui Simone Inzaghi, care făcuseră show în meciurile anterioare din Serie A.

Milan are 5 trofee, iar Lazio – șase.

Favorite la calificare sunt Juventus Torino și Lazio, finalistele ultimei ediții.  Jocurile retur sunt programate pe 28 februarie, la Torino și, respectiv, Roma.


CITEȘTE ȘI: Cine a fost cel mai mare conducător din fotbalul românesc, pretinde Dumitru Dragomir: ”A fost operat de două ori, e vai de capul lui”

Urmărește-ne pe Google News