Informații încurajatoare pentru Simona Halep, locul 2 WTA, vin din Japonia, acolo unde are loc un turneu demonstrativ la care iau parte, printre altele, Serena Williams și Maria Sharapova, cele cu care fata din Constanța va trebui să se bată, în 2016, pentru a ocupa primul loc în ierarhia mondială la tenis.

Veștile bune sunt că Serena și Maria nu traversează o formă prea bună, în condițiile în care începutul de an programează turneul de la Australian Open. Sharapova a pierdut și la simplu, 4-6 cu Ana Ivanovici, prietena Soranei Cîrstea, dar și la dublu mixt).

În ceea ce o privește pe Serena Williams, care a absentat de la Turneul Campionelor în 2015, liderul WTA a cedat la Karolina Pliskova, Cehia, o sportivă care vine tare din urmă. În ceea ce o privește pe Halep, ea s-a pregătit cu Darren Cahill la Poiana Brașov și anunță un sezon 2016 exploziv.

Turneul are și meciuri de veterani, disputate pe parcurusul unui singur set, printre aceștia numărându-se Ivanisevici, Moya și Philippoussis. Iată rezutatele de astăzi, joi:

International Premier Tennis League – Masculin

Mark Philippoussis – Carlos Moya 6-4
Milos Raonic – Nick Kyrgios 4-6
Marat Safin – Goran Ivanisevici 4-6
Philipp Kohlschreiber – Tomas Berdych 3-6

International Premier Tennis League – Feminin

Serena Williams – Karolina Pliskova 4-6
Maria Sharapova – Ana Ivanovici 4-6

International Premier Tennis League – Dublu masculin

R. Gasquet / E. Roger-Vasselin – M. Melo / D. Brown 6-4
L. Paes P. Herbert – D. Nestor / T. Berdych 4-6

International Premier Tennis League – Dublu mixt

E. Roger-Vasselin / J. Gajdosova  – M. Melo / B. Bencic 4-6
M. Sharapova / P. Herbert- K. Mladenovici / D. Nestor 0-6

Urmărește-ne pe Google News