Laszlo Sepsi (25 de ani), fundaşul lui CFR Cluj, şi iubita lui, Sandra Suzana Bachici (20 de ani), nu s-au mai văzut de treisprezece zile, de când fotbalistul a trebuit să se alăture lotului campioanei României în cantonamentul din Marbella (Spania).
Frumoasa brunetă ne-a dat de înţeles că îi este deja dor de c e l de care s-a îndrăgostit cu doi ani în urmă şi alături de care a petrecut o vacanţă de vis în Republica Dominicană, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. “Ne-a plăcut foarte tare în Republica Dominicană. Oricum, oriunde am fi, lucrul cel mai important este că ne iubim cu adevărat!”, a declarat Sandra Bachici pentru Libertatea.

«Nici o plăcere nu ţine o veşnicie»

“Deşi au trecut doi ani de relatie, nu ne plictisim deloc, chiar dacă suntem singuri, doar noi doi, ba chiar profităm de fiecare moment petrecut împreună!”, a continuat iubita lui Sepsi. “Acum, după relaxare, Laszlo a început munca, pentru că echipa lui a plecat în cantonament. Se ştie doar că nici o plăcere nu ţine o veşnicie”, a mai afirmat cea care a câştigat concursul Miss România în 2010

Urmărește-ne pe Google News