VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Sportiva din SUA, venită direct de la Londra, unde a participa la nunta regală, nu este cap de serie, chiar dacă a fost înscrisă în competiție cu locul protejat după ce a născut. Fostul lider WTA, acum locul 453 mondial, a evitat un cap de serie, dar sora Karolinei Pliskova nu este deloc un adversar facil.

În turul secund, se ivește Ashley Barty, numărul 17 WTA. Iar la orizont este Maria Sharapova. Dar, înainte de o eventuală dispută stelară în optimile de finală, rusoaica are de trecut, în turul 3, un obstacol dificil, Karolina Pliskova.

Despre Simona Halep, care debutează cu Alison Riske, comentatorii susțin că are un parcurs simplu până la ”sfertul” cu Caroline Garcia.

Pe partea Simonei este Garbine Muguruza, numărul 3. A doua jucătoare a lumii, Caroline Wozniacki, nu va avea un debut ușor, cu americanca Collins, în timp ce Svitolina (numărul 4), proaspăta campioană de la Roma, debutează cu Tomljanovic și speră la un ”sfert” cu Jelena Ostapenko, campioana en-titre. Letona va fi testată, de periculoasa bielorusă ”Vika” Azarenka, în turul secund.

Urmărește-ne pe Google News