Tenis Acasa | Sport | Tenis

Sharapova l-a distrus pe Dimitrov! Bulgarul – niciun titlu în 2015!

Actualizat pe 21 oct. 2015, 11:56
Comentează

Bulgarul Grigor Dimitrov (24 de ani) are un sezon groaznic, după ruptura de Maria Sharapova (28 e ani), bulgarul care a fost combinat și cu Serena Williams n-a câștigat niciun titlu ATP în acest an.

După despărțirea de Masha, bulgarul născut la Haskovo a pierdut 16 locuri în clasamentul mondial, fiind acum pe locul 26 ATP. ”Bine că 2015 se termină”, a fost auzind spunând Grigor. 

Doar două semifinale ATP 250, la Istanbul și la Brisbane, un ”sfert” la Basel (ATP 500), Monte Carlo și Madrid (Masters 1000). În turneele de Mare Șlem: turul 4 în Australia, turul 3 la Wimbledon, turul 2 la US Open și turul 1 la Roland Garros.

În 2014, câștigase 3 dintre cele 4 titluri pe care le are în palmares cel poreclit ”Baby Federer”. Și atinsese locul 8, cel mai sus pe care s-a urcat vreodată.

Grigor Dimitrov îi dă acum târcoale frumoasei Eugenie Bouchard

Întâmplător sau nu, criza de rezultate din 2015 a lui Dimitrov a coincis cu sfârșitul poveștii de iubire cu Maria Sharapova. Ruptura a fost cauzată, se pare, de către modelul Nikoleta Lozanova, cea care a avut relații cu Nikolai Mihailov și cu Valeri Bojinov (fost la Lecce, Fiorentina, Juve și la Parma, acum la Partizan Belgrad), dar care s-a încurcat și cu Dimităr Berbatov.

”Am trăi momente minunate împreună”, s-a limitat să spună Masha, aflată în această perioadă în Singapore, la Turneul Campioanelor, unde se va bate pentru titlu cu Simona Halep.

Academy Sanchez-Casal din Barcellona, acolo unde a tras tare și britanicul Andy Murray.

Urmărește-ne pe Google News