Fotbaliştilor lui Dan Petrescu le-a fost greu să se ţină departe de minge, chiar şi în vacanţă. Săptămâna trecută, ei au venit la Mangalia, unde, de ani buni, se desfăşoară un puternic turneu de fotbal pe plajă, şi, în faţa a sute de suporteri, au făcut spectacol. Pădureţu & Co i-au încântat pe iubitorii de fotbal cu execuţii spectaculoase, din “foarfecă” sau cu călcâiul, goluri şi combinaţii surprinzătoare.

«Liga ne face să iubim şi mai mult fotbalul!»

“Am îmbinat utilul cu plăcutul, pentru că nu voiam să ne întoarcem la Urziceni nepregătiţi. Cred că fotbalul pe plajă este o metodă bună de a solicita organismul şi de a evita kilogramele în plus. Începem pregătirea pentru un nou sezon, mult mai greu decât precedentul, dar gândul la Liga Campionilor ne face să iubim şi mai mult fotbalul”, a spus Epaminonda Nicu.

Au pierdut finala mică

Din păcate, în finala mică, la fel ca în semifinale, norocul nu a fost de partea ialomiţenilor, care, după ce au condus pe aproape întreaga durată a meciului şi după ce au ratat exasperant din toate poziţiile, au trebuit să se recunoască învinşi în faţa unei echipe formate din foşti jucători ai lui Dinamo, printre care Moga, Tene, Augustin sau Tâlvan, întărită cu timişoreanul Băban şi cu stelistul Andraşi.

(fotografii: Vlad Chirea)

Urmărește-ne pe Google News