Nationala Romaniei a revenit ieri in tara cu ‘victime de razboi. Daca Dorel Stoica acuza o accidentare usoara, atacantul Ciprian Marica are probleme serioase dupa jocul de la Ljubljana.

Fotbalistul lui Sahtior a plecat direct de la aeroportul de pe Bega la un spital din Timisoara pentru un control amanuntit. Medicii l-au anuntat ca are un deget de la mana dreapta rupt si i-au bandajat intreg pumnul, care arata ca o minge de fotbal, cu o fasa ghipsata. Problema e ca Marica nici macar nu prea poate manca, ajutandu-se acum de cealalta mana! Cum si Daniel Niculae este suspendat, foarte probabil Claudiu Niculescu va fi titular miercuri, in returul cu Slovenia. Prilej nimerit pentru jucatorul lui Dinamo de a-si face cadou de nunta un gol in poarta adversarului de poimaine.

Pe de alta parte, selectionerul Victor Piturca urma sa anunte numele inca unui jucator ofensiv care sa fie convocat de urgenta la echipa.

Poli il vrea pe Vrsici

Dare Vrsici, mijlocasul care a marcat sambata golul de onoare al Sloveniei, ar putea ajunge la Poli Timisoara. Antrenorul ceh Dusan Uhrin il vrea pentru ca il stie de la Zilina, echipa slovaca la care evolueaza slovenul.

Urmărește-ne pe Google News