Românca a scăpat de Azarenka

La puţin timp după ce a disputat meciul cu Nara, Halep a primit o veste foarte bună. Aflată pe aceeaşi parte a tabloului, Victoria Azarenka (Belarus), cap de serie numărul 3, a pierdut (0-6, 6-7/2) neaşteptat în faţa americancei Lauren Davis.
Astfel, Halep a scăpat de o adversară extrem de puternică. În turul 3, românca o va înfrunta pe Lucie Safarova (Cehia / locul 28 WTA şi cap de serie nr. 26), iar în cazul calificării în optimi, ar putea juca fie cu Sara Errani (Italia), fie cu Eugenie Bouchard (Canada).

Victor Hănescu îi taie calea lui Novak Djokovici

Ocupant al locului 87 în clasamentul ATP, Victor Hănescu (32 de ani, foto) a reuşit să se califice în turul 2 al turneului de la Indian Wells. El l-a învins cu 7-5, 3-6, 6-4 pe francezul Stephane Robert, aflat pe poziţia a 96-a în lume şi venit din calificări. Pentru acest succes, românul va încasa 16.000 de dolari şi va primi 25 de puncte ATP. În turul următor, Hănescu va avea o misiune extrem de dificilă, adversarul său fiind sârbul Novak Djokovici, numărul 2 mondial promovând în această fază fără joc. În faţa sa, Hănescu a pierdut toate cele şase meciuri disputate până acum.

Urmărește-ne pe Google News