Simona Halep va juca, vineri, cu Elina Svitolina meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor.

După înfrângerea fără drept de apel cu Caroline Wosniacki, 0-6, 2-6, Simona Halep trebuie să câștige meciul de vineri cu Elina Svitolina pentru a fi sigură de calificarea în faza următoare a competiției din Singapore.

Simona Halep este conștientă de dificultatea acestui joc, cu toate că Elina Svitolina a pierdut ambele jocuri de până acum disputate în grupa roșie la Turneul Campioanelor.

„Nu o să fie uşor. Svitolina e o adversară consistentă, la fel ca Wozniacki. Va trebui să joc mai bine decât astăzi şi o să vedem ce va fi. Am mai jucat şi pe hard, şi pe zgură”, a spus Simona Halep la Digi Sport.

Sportiva clasată pe locul 1 WTA a continuat: ”Terenul acesta nu pot să zic că e hard, e un pic mai lent. O să vedem ce va fi. E greu să spun ceva exact înaintea unui meci, mai ales după unul ca cel din seara asta”.

Simona Halep nu se gândește la calificare

Simona Halep a conchis: ”Nu mă gândesc la calificare, mă gândesc doar să joc mai bine decât în jocul cu Wozniacki. Poate meciul viitor sunt mai calmă și voi ține mai mult mingea în joc și fac adversara să alerge”.

Partida Simona Halep – Elina Svitolina se va disputa vineri, în etapa a treia din grupa roșie de la Turneul Campioanelor. Meciul va debuta de la ora 14.30 (în direct pe Digi Sport 2).

CITEȘTE ȘI: Zece ani fără Nicolae Dobrin. Mărturisire emoționantă a soției Gica: ”În ultima clipă de viață mi-a sărutat mâna!”

Urmărește-ne pe Google News