Simona Halep a anunțat că nu va participa la Fed Cup alături de echipa României, care va juca în deplasare cu Canada în play-off-ul pentru Grupa Mondială, pe 18 și 19 aprilie. ”N-aș vrea să comentez mai multe, dar nu mi se pare normal. Întrebați-o pe Halep de ce nu vrea să joace pentru România. Să ne lămurească de ce joacă la Stuttgart și nu în Fed Cup? Eu m-aș fi dus să evoluez în Cupa Davis, pentru țara mea, ea merge la Stuttgart”, a atacat Năstase, în Ziarul Ring.

”Este foarte greu, sunt foarte obosită. Am obligații la Stuttgart. Dacă era în Europa mă duceam cu drag. Îmi pare rău că nu voi fi alături de colegele mele, dar voi fi cu sufletul acolo”, precizase constănțeanca sâmbătă, la sosirea în țară. România va participa în Fed Cup cu o echipă formată din Irina Begu, Raluca Olaru, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu.

De ce a întors Halep spatele României, care atacă cu echipa de fete, la Montreal, intrarea în Grupa Mondială, adică între cele mai bune opt națiuni ale lumii?

SportNews.ro a scris despre faptul că sponsorul (Simo are un contract de imagine cu Porsche) a fost cel care i-a dictat programul Simonei pentru perioada 20-26 aprilie. Porsche este sponsorul turneului WTA de la Stuttgart, iar Simona Halep și Maria Sharapova (reprezentanta mărcii în întreaga lume) nu au voie să lipsească. AICI, detalii.

Urmărește-ne pe Google News