Simona Halep (24 de ani, locul 5 WTA) va debuta ls turneul de la Indian Wells, pe care l-a câștigat anul trecut, împotriva învingătoarei dintre americanca Vania King și o jucătoare venită din calificări. Înaintea startului, românca a vorbit despre prezent și despre amintirile legate de întrecerea de peste Ocean.

Simona Halep a declarat pentru site-ul oficial al turneului de la Indian Wells că ”am avut două luni grele, decembrie și ianuarie, și nu m-am putut antrena prea mult”. În acest context, românca a explicat ce o face fericită cu adevărat.

Cel mai important este să fiu sănătoasă. Când sunt sănătoasă, sunt cu adevărat fericită.

Simona Halep a mai afirmat că nu simte nici o presiune înainte de startul turneului la care este deținătoarea titlului și a mărturisit că Indian Wells ocupă un loc aparte în amintirile ei: “Anul trecut am petrecut o perioadă frumoasă aici, iar suporterii au fost fantastici în timpul meciurilor”.

E bine să revin aici sănătoasă și pregătită să joc. Sper să am partide reușite. Chiar iubesc acest turneu!

Simona Halep a vorbit și despre întâlnirea cu foștii mari campioni Andre Agassi și Steffi Graf, care i-au dat câteva sfaturi în timpul antrenamentelor din Las Vegas: “A fost o experiență deosebită. Pentru un sportiv e important să întâlnească foști mari campioni. Ei au trăit deja aceste emoții și știu cum să-ți explice fiecare senzație pe care o trăiești. Am învățat multe lucruri de ei și vreau să le mulțumesc”.

Urmărește-ne pe Google News