Totul este posibil din cauza temerilor legate de noi atentate ale celor de la ISIS. În luna noiembrie a anului trecut, Parisul a fost zguduit din temelii de atentatele de la clubul Bataclan și din alte locații soldate cu 130 de morți și sute de răniți.

„Unele meciuri ar putea să se joace cu porțile închise sau să fie amânate!”, a spus Martin Kallen. „În acest moment nu sunt semnale privind eventuale amenințări teroriste, dar dacă UEFA și Comitetul de Organizare vor fi avertizate despre posibile pericole, din motive de siguranță vor fi gata să decidă ca unele meciuri să se joace fără spectatori, iar altele să fie chiar amânate”, a adăugat Kallen.

Turneul final al Campionatului European la care participă 32 de echipe va dura fix o lună, între 10 iunie și 10 iulie, și se va organiza pe 10 stadioane diferite!

Suporterii români au dat năvală la bilete și au epuizat stocul alocat țării noastre. Martin Kallen n-a spus ce se va întâmpla cu biletele și cu costurile deplasării suporterilor care au dat deja banii pe bilete, bilete de avion și cazări.

Urmărește-ne pe Google News