Konstantin Sarsania, născut pe 11 iunie 1968, a fost un fotbalist așa și așa. A crescut la academia celor de la Dinamo Moscova, dar, ca senior, a jucat la formații cu pretenții mai mici: Dinamo II Moscova, FK Krasnaya Presnya Moscova, FK Fakel Voronej, FK Spartak Ordzhonikidze și FC Asmaral Moscova.

El și-a pus ghetele-n cui încă din tinerețe, dar nu s-a despărțit de lumea fotbalului. A devenit mult mai cunoscut începând cu anul 1998, când a ajuns impresar. El i-a reprezentat, printre alții, pe cunoscutul portar Viaceslav Malafeev (29 de selecții în naționala Rusiei), dar și pe Vitali Denisov, jucător cu 73 de selecții și 1 gol pentru naționala Uzbekistanului.

A încercat apoi și rolul de conducător de club, la Dinamo Moscova. Dar, în 2010, a părăsit și acest post pentru a se dedica muncii de antrenor, la formația Fakel Voronej, unde a lucrat în perioada 2010 – 2012, după care s-a mutat la Atlantas Klaipeda, unde a fost antrenor în perioada 2013 – 2017.

La Fakel Voronej, Konstantin Sarsania l-a avut elev, în ediția 2011 – 2012, pe portarul român Emilian Dolha. Din 2017, a renunțat la antrenorat și a redevenit conducător de club.

Șoc pentru Mircea Lucescu. Un fost colaborator al său a murit la doar 49 de ani! Un cheag de sânge i-a fost fatal

A lucrat la Zenit Sankt Petersburg, unde a colaborat o scurtă perioadă și cu antrenorul român Mircea Lucescu. Konstantin Sarsania a mai lucrat la Zenit, îmn conducere, în perioada 2006 – 2009, când rușii au câștigat Cupa UEFA (ediția 2007 – 2008). Konstantin Sarsania a murit, în urmă cu două zile. 

Doctorii au dezvăluit că un cheag de sânge a fost cauza morții!

Konstantin Sarsania

CITEȘTE ȘI:

De când e bunic, Băsescu a descoperit ce greu se cresc copiii. ”Tot respectul pentru Maria!”

Urmărește-ne pe Google News