Totul s-a întâmplat sâmbătă, la Câmpina, la un meci de juniori între formația locală CS și Unirea Urlați, informează campinatv.ro. CS Câmpina, echipă înfiinţată de Consiliul Local Câmpina în urmă cu aproximativ un an, a susținut primul meci oficial pe teren propriu, dar a fost la un pas să intre în istorie ca o tragedie, după ce portarul formaţiei adverse – Unirea Urlaţi s-a prăbuşit pe teren în minutul 10.

Portarul de la Urlați a așteptat 20 de minute sosirea unei salvări

Transportat cu pătura!

Toată lumea a intrat în panică,meciul a fost întrerupt şi tânărului portar al oaspeţilor i s-au acordat primele îngrijiri. Asistenta medicală prezentă la teren, care şi-a dat seama de gravitatea situaţiei, a solicitat oficialilor grupării gazdă să cheme imediat ambulanţa. A durat aproape 20 de minute până la sosirea salvării, pentru că aceasta a fost îndrumată greşit şi a ajuns mai întâi la stadionul „Rafinăriei”, n.r. aflat la câteva sute de metri distanță. În cele din urmă, cu greu, a ajuns la terenul sintetic de la Căminul Petrol. Din imagini, se vede clar că echipajul de pe ambulanță n-a avut nici măcar o targă corespunzătoare, iar respectivul a fost transportat cu pătura de colegii săi la ambulanță!

Portarul de la Urlați a fost transportat cu pătura

Jucătorul va fi supus unor noi analize

Jucătorul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal, acolo unde a rămas aproximativ trei ore la Camera de Primiri Urgenţe. Medicii care i-au acordat primul ajutor au ajuns la concluzia că a fost o cădere de calciu, dar una foarte puternică, aşa cum foarte rar se poate întâlni la un tânăr de 17-18 ani, mai ales când acesta practică un sport. Băiatului i s-au administrat perfuzii, i s-a făcut o serie de analize, la plecare recomandându-li-se oficialilor echipei din Urlaţi, care l-au însoţit pe jucător la spital, să repete analizele în zilele următoare.

Poarta stadionului e prea mică pentru mașina ambulanței

Partida propriu-zisă dintre CS Câmpina şi Unirea Urlaţi, contând pentru etapa a doua a campionatului judeţean de juniori A, s-a reluat după aproximativ 20 de minute de la acest incident şi s-a încheiat cu victoria câmpinenilor cu scorul de 6-0.

Urmărește-ne pe Google News