Clasat pe locul 1 în Tess Rally, la Braşov, la clasa 11, Sorin Badea şi copilotul său Florin Dorca abordează cu optimism etapa cu numărul 2 a Campionatului Naţional.
“Mă aflu în faţa unei noi provocări interesante. Raliul Aradului 2014, deşi se află la a 6-a ediţie, este unul nou pentru mine, ceea ce, evident, mă va solicita şi mă va motiva suplimentar. Maşina de concurs, Mitsubishi Lancer Evo 7 pregătită pentru Clasa 11 (Grupa H), a fost «convertită» de echipa tehnică de la Colina Motorsport la setup-ul de macadam. A primit un motor nou şi un upgrade la cutia de viteze, împreună cu o revizie generală, ceea ce creează toate premisele unei creşteri sensibile a performanţei maşinii. Ne-am propus să reedităm succesul de la Braşov, de această dată însă pe macadam, suprafaţa mea favorită”, a declarat Badea.
La startul Raliului Aradului, BCR Leasing Rally Team va ţinti victoria şi clasarea pe podium şi cu celelalte trei echipaje: Edwin Keleti & Botond Csomortani (Ford Fiesta), Gergo Szabo & Karoly Borbely (Mitsubishi Lancer Evo X R4 de grupa N / clasa 2) şi Adrian Teslovan & Cseh Vajk Imre (Dacia Logan).
Programat în 9 şi 10 mai, Raliul Aradului este prima cursă pe macadam din acest sezon. Concurenţii vor avea de parcurs opt probe speciale cu o lungime de 98,84 km, lungimea totală a traseului fiind de 401,3 km.

Urmărește-ne pe Google News