Crede că trebuie schimbat totul

Fostul jucător de la Dinamo, Sportul sau FC Olt a adăugat contrariat: “Nu înţeleg cum e posibil să fie tras la răspundere cineva care n-a avut nici o treabă cu numărul votanţilor din sală. Nu cumva trebuie luaţi de guler şi întrebaţi de modul în care au organizat alegerile Mircea Sandu şi Bella Kassai? Cum Dumnezeu le-au dat acelor oameni drept de vot, pentru ca mai apoi să apară contestaţiile? E cusută cu aţă albă”.
Răducanu a continuat: “Ce mai, Federaţia e o bombă chimică. Statutele şi regulamentele au fost făcute, pe genunchi, la şpriţ, la Snagov. Trebuie schimbat totul pe acolo”.

Intră din nou în luptă

Cu toate că n-a obţinut nici un vot la precedentele alegeri, Sorin Răducanu este decis să intre din nou în luptă, dacă tribunalul nu-l va valida pe Răzvan Burleanu în funcţia de preşedinte al Federaţiei.
“Fără supărare, dacă se vor repeta alegerile, eu o să candidez. Nu mă las, pentru că ştiu ce haos este la Federaţie, lăsat încă de pe vremea vechiului regim”, ne-a precizat Răducanu.

Vasile Avram nu renunţă

După ce a pierdut şefia FRF în turul II , fiind învins de Răzvan Burleanu, Vasile Avram este tentat să candideze din nou, dacă alegerile se vor repeta.
Vasile Avram a fost învins în turul doi de actualul şef al FRF
“Vasile era interesat de situaţie. Nu ştia nici el dacă se vor valida sau nu alegerile, însă, în cazul în care se vor repeta, probabil că va dori să candideze din nou”, ne-a declarat un federal.

Urmărește-ne pe Google News