Pentru a dovedi instabilitatea emoţională a Larisei, mama sportivului, Silvia Drăgulescu, a dezgropat trecutul, făcând publice sms-urile ce întăresc convingerile lui Marian cum că fosta lui soţie e “impulsivă”, “agresivă”.

“Simt că înnebunesc. Nu mai gândesc. Am făcut o prostie şi îmi pare rău. I-am tăiat două tricouri lui Marian, din cele de la Olimpiadă. Ştiu că vă vine să mă omorîţi şi chiar îmi doresc să mor”, e conţinutul primului mesaj trimis de Larisa mamei lui Drăgulescu, datat 2 august 2004.

Larisa neagă cu fermitate veridicitatea întâmplării susţinute şi de Marian. “Nu e adevărat. Cum să-i tai eu tricourile olimpice? Minciună!”. Un alt episod al conflictului familial, din decembrie 2006, s-a soldat cu farfurii şi căni sparte. “Ce sentiment am avut în momentul în care l-am văzut pe Marian adunând cioburile de pe jos, în timp ce ea îl lovea cu picioarele în spate! Atunci am încasat-o şi eu”, povesteşte Silvia Drăgulescu, prezentând şi mesajul ulterior, prin care Larisa îşi cerea iertare pentru palma ce i-o aplicase: “Sărutmâna. Vreau să vă spun că regret enorm ce s-a întâmplat. Ştiu că am greşit. Nu a fost intenţia mea, dar nu ştiu ce m-a apucat. Promit că nu o să se mai repete. Personal, n-o să vă mai supăr. Sper să mă iertaţi. Vă aşteptăm în seara asta pe la noi” (3 decembrie 2006).

Marian susţine că, în trecut, Larisa a avut multe ieşiri necontrolate, iar faptul că a lovit-o n-a fost decât un gest de refulare: “A venit odată cu două cuţite în mână să dea în mine, urlând că-şi taie venele”. “La o petrecere, de faţă cu mai mulţi sportivi, a spart două pahare în capul meu. A fost şi Răzvan Florea. A văzut tot. Poate confirma”, mai spune gimnastul.

Dacă Marian declară că Larisa ar fi cheltuit în interes personal o parte a sumei destinate acoperirii datoriei după operaţia fetiţei, ex-doamna Drăgulescu a susţinut, pentru Libertatea, o altă variantă. “Am scos bani şi de pe cardul meu, şi de pe cel al lui Marian pentru a achita datoria către naşi, de la care ne împrumutasem”. Drăgulescu a replicat: “Am scos 100 de milioane din conturile mele, numai eu! Se pot verifica extrasele bancare. Ea spune că a mai pus nişte bani. N-avea de unde! Ce, a muncit ea vreodată?! Am avut patru bone. Mulţi mă întrebau de ce nu se ocupă ea de casă, dacă tot nu munceşte?”.

Urmărește-ne pe Google News