În biroul patronului lui FC Argeş, Cornel Penescu, s-a găsit un suport de memorie pe care era scris “Şpagă CG” şi care ar evidenţia că omul de afaceri argeşean i-ar fi dat mită şefului CCA, Constantin Gheorghe, încă din 2007.

“Prin Ordonanţa nr. 97/P/2009 emisă tot la data de 13.4.2009, ora 22.00, Serviciul Teritorial Piteşti al DNA a dispus extinderea cercetărilor penale desfăşurate în cauză împotriva numiţilor Penescu Cornel (P.C.) şi Constantin Gheorghe (C.G.) şi pentru fapta din luna septembrie 2007, când, se reţine dintr-un suport de memorie, descoperit cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la sediul SC PIC SA, în biroul lui Penescu, inscripţionat «Şpagă CG», P.C. i-a remis inculpatului C.G. o mare sumă de bani în bancnote de 50 lei, introduse într-un plic alb”, se precizează în actele întocmite de Tribunalul Argeş, privind arestarea acestora.

Atenţii de 290.000 de lei

Dovezile arată că Penescu i-ar fi dat preşedintelui CCA, în două tranşe, suma de 290.000 de lei, pentru ca acesta să delege arbitri “prieteni” şi să-l promoveze în Lotul A pe protejatul acestuia, Mihăiţă Ianovschi.

Urmărește-ne pe Google News