Cesc Fabregas, Carles Puyol şi Gerard Pique, trei dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai reprezentativei de fotbal a Spaniei, naţională care e favorită la câştigarea Mondialului, au plecat cu un avion privat la Ibiza, pentru a petrece alături de Nicu Gheară în Pacha, una dintre cele mai tari discoteci din lume.

“Eram în club împreună cu Ronaldo, Gutti, Scooter, James Blunt şi cu mai mulţi prieteni din Kitzbuehel. Pe la ora 3 dimineaţa au venit în club şi câţiva fotbalişti din naţionala Spaniei. Mi-au zis că aflaseră că sunt pe acolo şi, cum primiseră liber o seară, au dat o fugă până la Ibiza. A ieşit nebunie. Mi-au zis că primul gol pe care îl va marca Spania mi-l vor dedica mie şi că, dacă ajung în finală, mă vor aduce în Africa de Sud cu un avion privat”, a declarat Nicu Gheară, în exclusivitate, pentru Libertatea.

Vacanţă la Ibiza după Mondial

Nicu Gheară le-a transmis fotbaliştilor că imediat după Mondial îi aşteaptă la Ibiza pentru a petrece împreună vacanţa şi, de ce nu?, să sărbătorească posibila câştigare a Cupei.

Xavi se vopseşte dacă ia titlul

Xavi (foto), playmaker-ul Barcelonei şi al naţionalei Spaniei, a decis să-şi schimbe lookul. Într-o conferinţă de presă, el a declarat că-şi va vopsi părul în culorile naţionalei iberice, galben-roşu. La CM din 1998, toţi jucătorii naţionalei României şi-au vopsit părul blond, după succesul în faţa Angliei, care i-a dus pe tricolori în postura de lideri ai grupei G.

Urmărește-ne pe Google News