Remarcat pentru rezultatele din ultimul timp, sprinterul Marian Cătălin Câmpeanu a ratat titlul național în sală pe 2015, el fiind descalificat pentru că a luat startul mai devreme în finală. Paradoxal, sportivul legitimat la CSM București a cucerit ”Cupa de Cristal”, el reușind 6,61 secunde în urmă cu două săptămâni, fiind la 0,01 secunde de recordul național pe care îl deține din februarie 2013.

Rezultatul său a fost, conform tabelei internaționale de punctaj, cel mai bun de la această ediție a Campionatului Național indoor de atletism. Pe lângă trofeu, Cătălin Câmpeanu a primit de la organizatori și premiul în bani (4.500 de lei). Medalia de aur la 60 de metri i-a revenit, în absența favoritului, lui Daniel Budin (CSM Slatina – CSM Craiova / 6,80), care a câștigat disputa cu Ioan Pițigoi (CSM Craiova – Steaua / 6,84).

Pe poziția a doua în topul rezultatelor (Cupa de Cristal) s-a clasat săritoarea în înălțime Daniela Stanciu (CSM București – Steaua), care a fost premiată cu 3.000 de lei – sâmbătă, ea a sărit 1,94 m.

Pe locul 3 s-a situat tot un săritor la înălțime, un alt sportiv în mare progres. Este vorba despre Mihai Donisan (Dinamo – Rapid), care a cucerit titlul național cu 2,25 m, dar și premiul de 1.500 de lei.

Urmărește-ne pe Google News