Play-off, prima etapă

Sâmbătă, 17 aprilie
20.30 Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0 (detalii, pe gsp.ro)

Duminică, 18 aprilie
18.30 CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0 (detalii, pe gsp.ro)
21.00 FCSB – FC Botoșani 2-1 (detalii, pe gsp.ro)

Clasament, aici.

Play-out, prima etapă:

Vineri, 16 aprilie
17.30 UTA Arad – Viitorul Constanța 1-0 (detalii, pe gsp.ro)

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

20.30 Astra Giurgiu – Dinamo 0-0 (detalii, pe gsp.ro)

Sâmbătă, 17 aprilie
15.00 Chindia Tîrgoviște – FC Hermannstadt 2-0 (detalii, pe gsp.ro)

Romario Pires (32 de ani), mijlocașul celor de la FC Hermannstadt, susține că a fost victima unui atac rasist din partea lui Andrei Pițian (25 de ani), mijlocașul Chindiei, care nu a făcut parte din lotul lui Emil Săndoi și a urmărit meciul din tribune,  scrie gsp.ro. Brazilianul Romario, eliminat dup[ fluierul final, a acuzat că Pițian i-ar fi arătat semne obscene în timpul partidei. Mijlocașul lui Hermannstadt a auzit și cuvintele: „Ce faci aşa, ca un maimuţoi?”.

Sunt de atâția ani în România, poate am mai auzit cuvântul negru, dar pe acesta eu nu-l consider rasist. Însă să se ajungă să mă facă maimuțoi cineva este deja prea mult. Pentru ce!? M-am săturat să fiu arătat cu degetul.

Romario Pires:

17.30 Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari 1-1 (detalii, pe gsp.ro)

Duminică, 18 aprilie
13.30 FC Argeș – Politehnica Iași

Clasament, aici.

Cele 10 echipe din play-out vor juca fiecare cu fiecare câte un meci, iar la finalul celor 9 partide vor fi cunoscute cele două retrogradate, locurile 15 şi 16, şi cele două echipe, locurile 13 şi 14, care vor disputa barajele de menţinere/retrogradare cu locurile 3 şi 4 din Liga 2. Primele două locuri din play-out vor juca un baraj între ele, iar câştigătoarea va disputa un nou baraj cu ultima echipă din Liga 1 clasată pe loc european.

Câştigătoarea va însoţi campioana (Liga Campionilor), ocupanta locului 2 (Conference League) şi câştigătoarea Cupei României (Conference Club) în cupele europene.

  • Meciurile sunt transmise de DigiSport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News